Nu

I söndags var min pappa på möte med banken i Djurås angående lånet på huset. Vad tror ni att de sa? JO det sa Nej a big fat nono! Om vi inte skulle kunna lösa problemet med banken på något sätt så vet vi att då kan vi inte flytta, och då kmr problemen bara att byggas på varandra i en stor hög för att sedan rasa samman.

I måndags var vi på möte med en ny bank uppe i Gagnef, och i går (tisdag) ringde pappa till mej och berättade att vi fått lånet. Så nu är det bestämt helt och hållet att jag ska flytta. Underbart

aw

Småstjärnorna

Idag på förmiddagen åkte jag och mammi till Djurås för att kolla på småstjärnorna, där min kusin Minna var med och uppträdde. Minna och hennes kompis Lisa dansade till Amy Diamond. De var så otroligt söta hade gjort en helt egen koreografi, sjukt dukitga var dem. Alla var duktiga och framförallt sjukt söta.

När jag satt där med mamma och Amanda som kom dit lite senare, diskuterade vi hur jävla lätt det är att vara ett barn mot att vara tonåring. Det största problemet man hade på en dag kunde vara att man inte hittade ett speciellt plagg till en docka. Vi tänkte " fan vad skönt ta mig tillbaka dit". Men efteråt att jag kom hem så har jag ändrat min åsikt. Visst skönt att vara liten men fan vad drygt att inte få bestämma själv. Drygt att hela tiden bli släpad på och bli tillsagd om de mest onödiga ting. Och även om  det skulle funka att fly tillbaka till en viss ålder så växer man ju upp och måste gå igenom alla problem som uppstår en gång till. Totalt onödigt om du frågar mej!..

aw

Mördarbacken

Fredag kväll jag och Sara var hemma hos mej och hade lite mys vi käkade fruktsallad och drack cola super gott. Lite senare kom Daniel och hälsade på. VI satt och kikade lite på en film ingen aning om vad den hette, var inte så insatt. Självklart blev jag och Sara rastlösa som vanligt. Så vi bestämde att vi skulle åka till skolan och åka pulka. Stackars Daniel som var sjuk tvingade vi med också.

Backen som vi åkte i är ganska brant och har ett relativt stort snowboardhopp i slutet. Vi började med att åka flygandematta, det gick ganska bra till en början. Sedan tog vi pulkan och jag skojar inte när jag säger att vi flög så in åt helvete. Daniel som egentligen inte ville åka eftersom att han var sjuk osv tvingade vi med på ett åk med flygandemattan. Det slutade inte så bra, hans byxor gick sönder totalt, snacka om att jag och Sara fick dåligt samvete. Vi bestämde oss för att åka hem igen. Men problemet var att Fernlund hade tappat sin mobil, men som tur var så hittade vi den rätt snabbt.

En helgelen fredagkväll men roligt var det även fast resultatet blev som det blev. : Ett par trasiga byxor, en bortappad mobil (som tur var hittad), en lårkaka och en trasig fot, smärtan är värre idag kan jag lova fy fan!

aw

AUF

Igår kväll var jag Amanda och Emelie ute på etage. Jävligt kul var det jag tror inte att jag varit så jävla pepp på jätte länge. Som vanligt så gick det mesta ut över styr. Jag säger bara glitter bruden haha herregud!.. Idag har man ju i alla fall mått som man förtjänat, förjävligt.

Efter skolan idag åkte jag och Sara till borlänge för att skaffa tapeter och det gick som smort, två tapetrullar och lim fick vi från Nordsjö, generöst av dom. Vi ska använda dem till att klä våran monter som vi ska ha till vårat UF företag på mässan i ejendals nästa fredag.

På kvällen åkte jag och mammi till familjen Vestlunds där vi fick käk å sedan färgade sofie håret på mej. Så nu gott folk är jag BRUNETT tänka sig det blev folk av mej tillslut också men kommer garanterat att få ett blont korkat återfall till sommaren..

aw


UNO

Idag har jag varit med Tiina på Kupolen väldigt trevligt var det. Har tom varit hemma hos hennes mor i Sifferbo och träffat söt Tilde. Världens goaste unge det där, en riktig liten filur. Hon är så söt när hon känner att hon inte får nog med uppmärksamhet då fejk hostar hon, haha hon ser så lymmlig ut. Efter att vi käkat å lekt lite med Tilde så spelade jag Tiina och Tobbe UNO haha år och dar sedan, kul som fan dock, antagligen för att jag vann.

Vi åkte för att kika på mitt hus, och sedan satt vi hemma hon mej och kollade på lyxvillor i Stockholm helt galet vilka villor.
 
När geniet Tiina skulle åka hem så backade hon rakt in i vårat garage så att vingen(?) på bilen gick av på mitten. Inte nog med det hon fastnade också jag fick springa ut å putta. Men det löste sig efter ett tag. Haha fan vilken dag!
TA

aw

Vändning?

Jag har funderat lite på fondvägg till mitt rum. Vad tycker ni att ha denna bild som fondvägg och ha de resterande väggarna vita?


Jag har så många planer för huset. Igår kväll satt jag uppe och skissade lite. Vardagsrummet ser jag redan framför mig. Kommer att bli skitbra. Och vet ni vad? Jag ska få en walk in garderob, hur underbart är inte det? Alla tjejers dröm.

Efter alla motgångar känns det som att allt håller på att vända. Kan det bli ett bra år trots allt? Självklart kommer jag inte att glömma allt jobbigt som hänt, jag tänker fortfarande på Simon varje dag och natt. Men det känns som att efter all skit som hänt, och då har det hänt mycket skit. Jag menar inte bara nu, det har varit jobbigt i flera år. Jag och mamma har inte riktigt kunnat prata på flera år, inte jag och pappa heller. Men nu känns det sjukt mycket bättre hemma.
 
Det kan bara bli bättre. Jag tänker inte vara depp längre. Jag tänker ta detta år och prioritera mig själv, Kalla mig självisk men det är faktiskt på tiden att jag gör något för mig själv.

Idag i skolan så ville Sara att jag skulle ägna ett inlägg åt henne. Och det är jag skyldig henne nu när jag dissade Borlänge. Det kommer längre fram, jag lovar.



aw


Indien Kvinnan

Nu har min kära vän Emmy varit i Indien i över två veckor. Det är fruktansvärt jobbigt att ha henne på andra sidan jordklotet, när jag behöver henne som mest. Det är inte det att jag inte unnar henne sin tid i Indien, jag saknar henne bara. Det är svårt att inte kunna prata var och varannan dag som vi brukar, utan det blir på facebook då och då.

Lite töntigt kanske, men innan hon åkte gav jag henne ett brev som hon skulle läsa när hon kände sig ensam. Hon berättade idag att hon läst brevet flera gånger. Det kanske tyder på en viss hemlängtan?
I alla fall när hon kommer hem från Indien i vår/sommar då jävlar ska vi ha kul. Sommaren blir våran, vart vi nu spenderar den, vi får se hur det blir med Tyskland.

Under dessa 2 veckor har det hänt så mycket. En vän har dött, två självmord här på mindre än en vecka, nya planer och nytt hus/hem(?)

I alla fall jag saknar dej, ta och kom hem snart va?

Ny Start!

Idag har jag städat hela dagen, väldigt skönt faktiskt. Det såg ut som ett helvete här hemma, men som tur, inte längre.

Min far var även iväg för att skriva på papperen för det nya huset. Det ska bli så spännande och roligt att få komma igång med renoveringen och nyskapandet. Jag vet att jag kanske borde satsa på en lägenhet. Men nu när jag vet ungefär vad jag vill göra efter plugget så vet jag att detta projekt är nyttigt för mig + att jag kommer att ha huset för mig själv för det mästa.

Huset är i stort behov av renovering. När pappa skulle berätta vilket hus det var han tittat på sa han bara "det fulaste huset i Djurmo". Men det tycker jag inte att det är, jag tror att det kommer bli jättemysigt. Det största problemet nu är taket och gården. Taken måste bytas så fort vi fått besked från banken, om vi får låna pengar eller inte. Jag tror inte att det blir några problem med det.

Det är synd att när vi just totalrenoverat huset jag bor i nu, att allt är klart menar jag. Vi har fått det så fint här hemma. Men å andra sidan så har ju värdet på huset stigit sen vi flyttat in så det finns ju ganska mycket pengar att hämta, vilket är bra då vi ska renovera på nytt.

Det har alltid varit så med min familj att när vi inte har någonting att göra, så letar vi saker att göra. På sista tiden har det dära "att göra" bara dragit ned familjen i båtten eftersom att det ända "göra" vi gjort är att bråka och hackat på varandra. Men det blir det nu ändring på.

Många tycker att det är konstigt hur vi ska kunna vara en familj med två hus. Men ni som verkligen känner mig och som känner till situationen, ni vet att detta är det bästa för mig och min familj.

Observera! Affären ät inte riktigt klar ännu!



 

Peace in a time of war

Det är ju totalt sjukt det här.. Mina föräldrar har bråkat som illbattingar fram och tillbaka så länge jag kan minnas. Men trots alla motgångar så har de hållit ihop. Det sista halvåret har dock båda mått skit, jag har sett det på dom. Jag har gått omkring och undrat och undrat vad de ska bli av allt. Men för ett tag sedan bestämde de sig för att skaffa varsitt ställe att bo på. Gå från sambo till särbo men fortfarande vara ett par, komplicerat? Ja jag vet.

Idag när jag vaknade så var de så finurliga och sedan berättade de att min pappa har kollat på ett hus. Tro mig det är ett ruckel, jag som är van vid att bo i detta lyxhus jag bor i nu, helt ny renoverat och skit mysigt. Men nej nu ska vi börja renovera igen (jag och pappa).
Det roliga är att i papperen står taxeringsvärdet på 0 kronor till det "nya" huset.

Min mamma då? Jo hon ska också köpa ett hus här i närheten. Och tro mig detta är inget negativt för min familj, faktiskt väldigt positivt.

Jag ser verkligen fram emot denna nystart. Vem vill inte ha två rum lixom? + Att jag kmr ha pappas hus för mig själv nästan jämt, då han jobbar borta mycket. Kan det bli bättre?

Simon Lindvall

Jag kan inte förstå att det är sant att du kommer att vara borta föralltid. Vi har faktiskt gått igenom ganska mkt Vi var vänner, Tillsammans, Osams och sedan vänner igen. Det känns så sjukt att du nu längre inte finns här. För ungefär en månad sedan ringde du och frågade om vi skulle hitta på något för att det var struligt med din flickvän så tackade jag nej för hennes skull för jag vet hur hon skulle må över det och det skulle bara leda till massa krångel. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att du kmr alltid att leva i mitt hjärta. Jag glömmer dig ALDRIG. Varför skulle du avsluta ditt liv nu jag vill veta vad du tänkte du måste ha känt dig så ensam
Vila i frid Simon Lindvall <3

MARY KAY

Igår var jag tallen och myran ut på etage i falun och det mest sjuka händer. När vi ska gå därifrån bli vi erbjudna ett jobb innom Mary Kay. För er som inte vet vad det är så kan jag berätta att det är skönhetsprodukter och smink.

Vi var hemma hos en idag på Intervju allt lät super bra med lönen och allting. Men ända haken var att vi får lov att köpa två väskor för 7000kr:O... När Jag och Myran kommer hem till henne i falun så ringer tallen och säger att hennes mamma har kollat upp företaget och att allt inte är så bra som vi trott.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro faktiskt men eftersom att det är så många som jobbar med detta så måste det ju iaf vara lite bra. Jaja vi får se hur det blir om vi åker till Örebro eller inte imorgon på informations kickoff med massa konsulter.

Nu ska jag gå och göra mig klar Etage idag med såklart sen ska de ju ha stängt pga reparation i flera veckor och vart ska vi då ta vägen? ^^

Hoppas du har det bra i Indien Emmy <3
/aw

NYÅR


Kvällen började hemma hos Familjen Vestlunds vi blev bjuden på fin middag och vin jätte gott var det. Efter middagen bar det iväg till falun jag och martina åkte med Mamma Mia och Maria vi hade skitkul på vägen dit själva bilresan var nog det bästa med hela nyåret då var vi glada och hade verkligen kul, sen gick det bara utför.

Väl framme i Falun knatade vi hem till Erik och ja förfestade väl lite grann där innan själva förfesten. Efter ett tag knatade vi till den riktiga förfesten borta vid shell och där hade vi ju kankse inte så jätte kul direkt haha nä inte alls faktiskt jävla insectfest. Iaf När klockan var 23:40 drog vi oss mot stan det var Jag, Martina, Crille, Erik, Johan och Fredrik. Vid tolvslaget sprang jag omkring som en yr höna på stan alla var försvunna men som tur var hittade jag lite folk som jag kände.

Vi kände att det började bli lite kyligt ute så vi beslutade oss för att dra till Maestro Pizzeria å värma oss och tydligen så skulle de äta lite också. Vi slog oss ned vid ett bord medans folket åt och när vi satt där och hade det trevligt så kom det 3 brudar som satte sig vid vårat långbord, de satt där å skrak å tjafsade med varandra. Jag sa till dem " Ursäkta kan ni vara tysta ni stör oss faktiskt" Då skrek en åt mej att hålla käften jag blev irriterad men sa inte så mkt mer om det. Efter ett tag gick en av tjejerna och hämtade deras pizza hon kom tillbaka med kartongen och halkade omkull å fick pizzan över sig. Självklart skrattade vi. Hon blev galen slet tag i stackars Eriks hår å jag blev förbannad å frågade henne om det var hans fel att hon ramlade. Hon kastade sig då över mej och tog tag å slet i mitt hår. Jag blir gaaaalen men Johan pratar lite vett med mej så vi bestämmer oss för att dra istället. Men då kmr hennes jävla kompis tillbaka och frågar mej varför jag skrattade åt dem. Jag sa helt enkelt som det var "Det såg roligt ut" hon tjatar och tjatar och tillslut lyckas vi dra därifrån tror alla var jävligt arga där ett tag?:P..

Vi knatade vidare till en efterfest. Det var ganska roligt där ett tag men sen blev det inte så kul där heller mkt av tiden spenderades i en garderob.. Men men hur som haver sammanfattningen av mitt nyår är en jävligt kass kväll jag hade verkligen inte roligt.. Nyårsafton är så jävla överskattad, allt går alltid åt pipan.. /aw

RSS 2.0