Time to go!

Nu är jag äntligen klar ör kvällen så nu beger jag mig iväg till Magda på förfest. Ha en trevlig kväll :)

Jag ska köpa en kamera, då min gick sönder får man ta vad man har!
/aw

Just wasting time

Hejsan på er! Idag är det onsdag, vilket betyder lill lördag! :) Fast egentligen här i stockholm skulle man kunna förvandla varje dag till en lill lördag. Säger bara att det är möjligt, inte att jag gör det ;)! Idag ska jag hem till Magda på förfest ute vid Globen. Sen efter det ska vi ta en södervända. Kommer bli roligt. Jag gillar söder betydligt bättre än stureplan. På söder är lixom alla välkommna. Inga sura miner någonstans. På stureplan går alla tjejer ut för att visa upp sig och alla killar går ut för att visa sina kreditkort som pappa betalar. Så enligt mig är söder betydligt bättre. Sköna människor! Nu ska jag gå ut i solen en sväng, sen ska jag bädda och lägga undan tvätten sen ska jag börja göra mig klar.
Have a nice day sweethearts!
/aw

22:34

Godkväll på er! Jag har bestämt mig för att försöka somna normal tid idag och inte runt fem på morgonen. Så nu ska jag bara knata ut i hallen och hämta telefonen sen är det bara att krypa till kojs. Hoppas verkligen jag somnar! Godnatt sov så gott!
/aw

Shoppat....igen ;)

Nyss hemkommen från stan. Jag och magda tog en fika på Waynes. Mycket trevligt att träffa dej igen tjejen! Vi satt och pratade gamla minnen och lite nytt skvaller. Vi planerade att dra ut tillsammans imorgon. Så ja ska hem till henne och förkröka! Ska bli jätte trevligt. Eter fikan och skvallret tog vi en vända i affärer. Jag inhandlade, en skorta, en kavaj, en bikini, ett par skor. Sen har jag även fixat mina naglar idag. En rejäl uppfriskning, en behövlig sådan. :) Nu ska jag slänga i mig en soppa och lägga en ansiktsmask. Skönt att ta hand om sig själv lite extra så där ibland. Nu när vintern är här och huden blir super torr, speciellt i ansiktet som alltid är framme, i blåst, kyla, hagel och slask, då är det bra att vårda om det lite extra.!





/aw

På stan!

Tidsinställt inlägg!

Medans jag springer omkring på stan och försöker komma på vad det är jag har glömt att tänka på inför Australien! Kan ju ni som känner mig försöka hjälpa mig med detta. Kommer ni på något viktigt att tänka på släng då iväg ett mail! :)
/aw

God Morgon!

God Morgon! Kära vänner. Jag håller på att fixa mig har ganska bråttom ska åka in till stan om ca 20 min. Ska ju möta upp Magda på centralen. Så vi hörs helt enkelt lite senare.
Ha en bra dag!
/aw

If i take you for who you are will you take me for everything?

God natt! Ja det är verkligen natt nu! Klockan är halv 3 och här sitter jag, som vanligt. Haha jag kan inte stänga av heller. Är heeelt inne i musiken. Lyssnar på fantastisk musik. Just nu spelas Sink or swim med bandet Chunk! No captain chunk! :) egentligen borde jag ju sova eftersom att jag ska upp imorgon. Ska träffa Magda inne i stan kl 12. Jag och Magda jobbade tillsammans på Åhlens, under tiden jag bodde i Dalarna. Ska bli trevligt att träffa henne igen.
Pratade med Mia tidigare under kvällen. Och visningen hade gått sådär var bara en här och kollade. Iof hade vi en vip visning men hon som var här var i alla fall intresserad. Men vi har ju en öppen visning också i slutet av veckan tror jag. Så det ska nog lösa sig. Hoppas, Mia förtjänar det! Jag håller tummarna!
Nu ska jag försöka sova!
Godnatt med er!
/aw

Hemkommen!

Usch! Det är så kallt ute. Även fast man pälsar på sig med halsduk, vantar, mössa och en gigantisk vinterjacka så är det fortfarande en bitande kyla. Nu är jag i alla fall hemkommen från en liten shoppingtur. Jag inhandlade ett par byxor en poncho liknande tröja och sen lite produkter så som ansiktsamasker, hudcreme, torrschampo, en gnutta smink, m.m. I kväll ska jag tända doftljus och koppla av med en skön ansiktsmask. Men innan det ska jag vaxa mina ben! Det har jag också införskaffat mig idag. Tycker nästan det är bättre att vaxa benen än att raka håller mycket längre med vax! Gör liiite ondara men blir mycket bättre.


Uppdragsdag.

Hallå på er! Här sitter jag fullt påpälsad och ska snart bege mig in till stan. Idag är det visning här hemma. Så hoppas att det blir sålt nu idag så vi slipper fler visningar. Att sälja hus kan ju bli som ett evighetsprojekt om man inte har tur. Men det är ett väldigt fint hus så jag hoppas verkligen att någon smäller på och köper det idag, inte för att det spelar någon roll för mig men för Mias skull. Kom igen!!
Idag är en uppdragsdag. Jag ska på banken, och efter det ska jag shoppa sommarkläder haha inte för att det finns några nu kanske men kanske kan hitta någonting kanske ett par shorts. Nog för att jag har tusen par redan och det kanske inte får plats så där jätte mycket i min ryggsäck som jag ska ha med mig till australien. Men alltid kul med något nytt. Skulle vilja ha ett par gröna shorts. Ett par militärgröna. Skitsnyggt till mina kängor.
Nu kommer mäklaren snart så dags för mig att bege mig.
Vi hörs sen!

/aw

Jag kan inte sova!

Suckar, kollar på klockan, lyssnar på musik, kollar facebook, kollar facebook en gång till, kollar på en film, suckar, musik, kollar klockan. 05:53. Varför sover inte jag som alla andra normala människor? Är jag ens trött frågar jag mig själv? Nej men börjar få ont i ryggen och det är ett tecken på att jag borde lägga mig ned omedelbums innan ryggen låser sig helt. Den har en förmåga att göra det ibland, tror det har att göra med alla de gånger jag har åkt av alla hästarna det varit genom åren. Det har ju hänt ett visst antal gånger. Tankar cirkulerar i mitt huvud. Drattans jag måste lära mig meditera så jag kan lägga tankarna på hyllan och bara vara. Jag har tänkt oerhört mycket på min gamla ponny på sista tiden. Världens goaste lilla häst. Merrie Medalist, eller Billy som han kallades. Makes no sence att kalla han för Billy med det namnet men jag antar att han bara ser ut som en billy helt enkelt. Jag kan inte låta bli att känna att jag svek han. Låter konstigt men alltså med risk för att låta som en liten flicka på 12 år nu men. Han fanns alltid där för mig. Han är den enda som jag någonsin berättat exakt allt för. Sen "tröttnade" jag på hästlivet. Eller jag blev väl tonåring som ville göra annat på helgerna än att stå i stallet och ha utsläpp med mera. Men hur kunde jag? Jag har sjukt dåligt samvete. Men varför kommer det nu? Kan det vara för att jag har börjat fått resfeber som jag börjar oroa mig för allt? Eller är det mitt undermedvetna som vill säga mig något? Jag ska i alla fall åka och hälsa på sötnosen innan jag drar iväg. Ja det måste jag!

En sak till som jag måste göra är att lägga mig och försöka sova min rygg dödar mig snart. Och det får inte ske! 
Även mina ögon börjar slumra till lite snart kommer jag att somna på datorn med fötterna i tvättkorgen icke bra, ska rycka upp mig lite och ta på mig pyamasen!

Godmorgon för vissa, godnatt för mig!

Godkväll!

Godkväll kära vänner! Idag har jag äntligen packat och städat klart.:) wohooo! Det är nog det enda jag har sysselsatt mig med denna helg. Jag har knappt varit utanför dörren förutom en timme om dagen då jag varit ute i kylan och knatat. Ikväll ska jag bara ta det lungt. Kanske kolla på någon film lite senare, myyys! Men först ska jag ta mig till affären och handla. Ikväll blir det tacos! Mums. Vi hörs lite senare!



Ganska mörka bilder men endå! lägg märke till att det inte ligger ett enda plagg på golvet ;)

/aw

Okej

Okej ni får se resultat imorgon från das städning! Har fortfarande saker på golvet som ska packas. Så jag är inte riktigt klar än. Nu ska jag avnjuta en fantastisk låt (närmare bestämt All the same med bandet Sick Puppies)och sova!

Godnatt



/aw

Packa, städa, packa, städa...

Godmiddag! Idag är det packa och städa som står på schemat. På måndag är det nämligen vip visning. Så jag och Mia städar för fulla muggar. Flyttkartongerna är nedtagna frånm vinden. Så nu gäller det att kämpa på! 
Just nu är mitt rum upp och ner. Håller på att sortera vad som ska kastas och vad som ska vara kvar.


Just nu!

Vi hörs lite senare! Som ni ser har jag lite att göra. ;)

/aw


Överlycklig!

Idag är en fantastisk dag. Den började ganska jätte kasst. Jag har mått dåligt hela dagen fram till eftermiddagen. Ja i stort sett hela dagen har jag legat i min säng med huvudverk av rang och magsmärta även den av rang. Men jag bestämde mig för att nej nu får det vara nog. Jag satte mig bestämt upp i sängen fixade till håret och tog på mig lite representabla kläder. Känner man sig fräsch så känner man sig även piggare.

Efter någon timme kom Åsa förbi. Så jag Mia och Åsa hade tjejmiddag. Ytterst trevligt. Och bättre skulle det bli. Jag hämtade min dator för att kolla bussar hem åt Åsa och då passade jag även på att kolla min mail. Och gissa vad? ;) Jag har fått mitt Visum beviljat :D Så jag klickade direkt in och bokade en flygstol till Australien :D Den 26 gott folk så åker jag till Australien. Ingen lätt procedur att ta sig dit vill jag lova. 
Avgång från arlanda kl 0710 ankomst till London kl 0900 (lokal tid)
Avgång från London kl 1125 (lokal tid) ankomst till Hong Kong kl 0700 (lokal tid)
Avgång från Hong Kong kl 1455 (lokal tid) Ankomst till Australien (Perth) kl 2235 (lokal tid)

Alltså flygresan är på ca 22h Och väntetiden är på ca 10h :O Men det kommer det helt klart vara värt det. Jag är så jäkla glad just nu. Springer omkring i cirklar och skrattar. Tänk er att inte ha träffat er bästa vän som ni alltid har hängt ihop med på över ett år. Förstår ni känslan att få träffa denne igen? O b e s k r i v l i g! :D Jag är överlycklig. Haha jag ska sluta förklara hur glad jag är tror ni har fattat det redan. Men ändå :D Bäst jag slutar skriva nu innan jag gör bort mig. 

Bottom line! I'm happy :D

/aw

!

It takes a weak heart to judge one another!


Sura miner

Verkar som om folk tar åt sig av inlägget om att jag inte vill leva ett Svensson liv här i Sverige. Jag menar inte att ni är Svenssons som stannar kvar absolut inte. Det jag säger är att jag känner mig som en Svensson. Och jag gillar inte känslan. För vissa kanske det är en bra känsla som de inte ens har tänkt på. Men för mig så funkar det inte. Jag vantrivs på mitt jobb, jag vantrivs verkligen och jag vill inte leva livet utan att verkligen leva. Därför vill jag ändra på min livs situation. Och därför åker jag! Förlåt om det blev många sura miner där!
Don't worry be happy!

/aw

Att lämna.

Jag behöver en förändring, en förändring ska jag få. En förändring mot det bättre? Vem vet det visar sig. Att åka till Australien kommer inte att bli en förändring mot det liv jag lever idag. Livet jag lever idag finns kvar när jag kommer hem. Men en paus kan jag ta. Jag säger inte att jag inte gillar mitt liv. Jag älskar livet. Men att leva ett annorlunda liv än det som finns här. Det är livet jag vill ha. Förstå mig rätt eller förstå mig fel, det spelar ingen roll. Jag vet vad jag vill och det är det steget jag ska ta. Jag kan låta förvirrad men jag är helt säker. Att kasta sig ut i det okända blir inte bara en vanlig resa mot okända platser det blir även en resa för själen. Jag kräver inte att du ska förstå. Du behöver inte förstå, så länge du accepterar att det är det livet jag vill ha. 

/aw

Tegelstenar.

Ibland känns det som om hela jorden snurrar fortare och fortare medans jag står stilla. Och andra dagar känns det som om jag snurrar fortare och fortare medans jorden står stilla. Ibland vill jag skratta högt och länge och ibland vill jag sätta mig i ett hörn och gråta en skvätt. Jag vill bli fri. På vilket sätt vet jag inte. Kanske bara bli fri från det livet jag lever just nu. Kanske fri från mig själv. Eller kanske fri från allt det som vi kallar ett liv. Jag vill inte dö. Men jag vill inte leva som normen. Eller jag vill inte leva på det sätt som förväntas av mig. Om det nu förväntas något av mig. Jag vet inte. Kanske har jag en dålig dag. Kanske har jag ett gäng tegelstenar på axlarna som trycker ned mig lite extra idag. Jag är nog kanske lite arg eller är jag ledsen? Varför skulle jag vara ledsen? Jag ska ju dra härifrån snart. Flyr jag kanske från den jag är på väg att bli? Hm jag kanske håller på att stänga in mig alltför mycket i den så kallade Svenson ramen. Frågan är om tegelstenarna förföljer mig till andra sidan jorden. Nej fan, jag har nog en dålig dag.

/aw

Oh happy day!

God Eftermiddag! Här sitter jag framför datorn med en kopp kaffe. Aldrig fel med en kaffe. Eller kanske inte är det bästa att dricka innan man ska sova men annars sitter det aldrig fel! :) Jag är exalterad hela tiden springer runt i cirklar, skuttar upp och ner. Kan inte sitta still. Igår betalade jag och skickade in visumansökan till Australien. Jag hoppas att jag får det annars kommer stora krokodiltårar att trilla från min kind. På tal om krokodiler. Alla tycks tro att jag ska bli uppäten av en sådan i Australien. För visso ska vi till ett av Australiens krokodiltätaste ställen. Det vill säga Darwin. I Darwin är det tydligen "jumping krokodiles" och inga vanliga krokodiler. Alltså krokodlilerna tar sats under vattenytan och flyger upp ur vattnet efter sitt byte. Så i Australien är det inte bara kängrurna som kan hoppa. Sen får man tydligen inte vistas i havet alls, för att där härskar saltvattenkrokodilerna. Det sägs att sötvattenkrokodilerna är det okej att ta en "simtur" med, men saltvatten krokodilerna där hugger det direkt. Och då placeras man på botten under någon gren för att köttet ska bli mört och "härligt". Så bottomline! Jag håller mig till poolen! Haha vi får snylta in på någons gård och låna folks pool. För krokodilmat är ju inte direkt som står på min "att göra" lista.



Så jag sitter alltså här och väntar på ett mail där det står. Congratulations Amanda! Your apply for visa is succeded. :D Sen när jag fått detta mail så ska jag boka resa. Packa flyttkartonger. Flytta till Dalanra. Och sedan så ska jag umgås med alla dom som vill säga farväl till mig. Då jag inte har något tidsperspektiv på hur länge jag ska vara borta. Ett halvår, ett år, a lifetime(?) Who knows? Icke jag! :D 

Ha en bra dag kära vänner!

/aw

Nog fan finns det pengar!

"Har du en spänn till natthärbärge”, den visan har jag hört. Den refrängen hörs numera varje dag. När man sitter där på tricken, vad var det som gick snett? Ingen ger en spänn för lodisar idag.

Och om det mot förmodan skulle ges en liten slant, blir det tillsammans med moralkakor från en gammal tant. Det är samma gamla Svedala, men inte likadant.

För om tanten investerar i Calles aktiefond, är moralen inte riktigt likadan. Då frågas inga frågor, om degen går till knark eller brännande av byar i Sudan. Så behåll din lilla slant du tant, jag ser hur svårt det är. Att ge den till en sån som mig med dålig karaktär.

Men nog fan finns det pengar, men inte finns dom här.

Nu ska dom integreras, dom med märklig dialekt. Dom ska lära sig bli svenska så som jag. Dom ska sluta hålla ihop sådär med polare och släkt, kunna säga tack så mycket och goddag.

Men vill dom bo i moderatkommun, en kommun såsom den här, som Ekerö där grannen är en präktig miljonär. Ja då ska dom integreras, men inte integreras här. Nä.

Ja, vart tog vårt välstånd vägen? Varför har vi inte råd? Exporten har ju aldrig gått så bra. Det produceras mycket mera än det gjorde då, ändå är det kris för soc och Stockholms stad.

Kan det va som så att skapar man en kristidsatmosfär, går folk med på försämringar medans du blir miljonär.

För nog fan finns det pengar, men inte finns dom här.

Tanten hon gick av, alla gör ju som dom vill, var och en på eget sätt med egen stil. Tillväxten den peakar, och tricken den står still medans tanten gått och köpt sig en ny bil. Så behåll din lilla slant du tant, jag ser hur svårt det är. Att ge den till en sån som mig med dålig karaktär.

Men nog fan finns det pengar, men inte finns dom här. Ja nog fan finns det pengar, men inte finns dom här


She's gonna fly away

Okej så här är det! Jag är 20 år gammal och jag har ännu inte hittat mig själv. Jag har gjort ett beslut idag som jag står fast vid folk får bli upprörda dom får bli arga men detta är mitt liv som j a g ska trivas med. Jag har bestämt mig för att flytta och detta kommer ske inom en snar framtid. När jag kommer tillbaka till stockholm i kväll ska jag sköta det ekonomiska och jag ska fixa nytt pass och ett visum. Jag ska flytta till Australien. Flyget går i slutet av mars. Och så är det!


Fredagar är allt bra fina!

God dag kära vänner! Som ni märkt så har jag haft en bloggbreak! För att jag har inte riktigt har känt suget efter att skriva av mig. Men nu har det återvänt.. Idag är det som sagt Fredag vilket är super. Här sitter jag och har lunch ska snart äta lite med Mia! :) Mys! I eftermiddag tar jag tåget till mitt kära Dalarna. Ska bli mysigt ska försöka hinna med att träffa alla. Ikväll blir det i alla fall middag hemma hos mami <3.
Jag  har suttit här och sökt en massa lägenheter jag kommer att bli bostadslös nu i början av april så jag måste flytta igen. Men de flesta har ju sån där deposition så jag måste prata med mamma om det finns någon möjlighet att jag kan låna det av mig själv och sedan sätta in det igen när jag flyttar för då får man tillbaka pengarna. Jag har ju inget annat val måste ju ha någonstans att bo. Vägrar bänken i parken och vägrar att flytta hem igen. Lägenheten som jag är mest intresserad av kostar 4000kr i månaden och har en deposition på 8000kr. Ååå jag hatar stressen över att inte ha någonstans att bo. Ärligt talat är jag rädd för vad som väntar bakom knuten, för vad som händer härnäst. Nu ska jag äta lunch. Trevlig lunch allihopa! :)
/aw

RSS 2.0