Jag kommer aldrig att glömma.

Varje dag tänker jag på dig
Varje natt drömmer jag om dig
Hela tiden saknar jag dig
Jag kommer aldrig att glömma dig.


I can't stand them!

Överseriösa människor och jag kommer nog aldrig någonsin att gå ihop. Inte en jävel har rätt att säga till mej att jag lever på "fel" sätt att jag inte kommer långt med mitt sätt att leva på. Vilken idiot säger något sådant? Och sedan klagar på mina vänner att vi är en skön umgängeskrets fanst denna människa i fråga menar helt tvärt om. Men du då se bara på dej själv vad fan har du för fel? Hur många gånger har jag inte varit hemma hos dej å så säger du att du inte känner mig. Tur att M varnade mig för dej att du var galet konstig och nu kan jag verkligen hålla med alltså jag menar vad faaan du har ingen stake alls b o k s t a v l i g t talat. LIVET HAR DU FÖR ATT LEVA INTE ATT ÖVERLEVA!

skönt att få ur sig lite skit ibland!

/aw

Pluggis

Vad duktig jag känner mig sitter och pluggar för andra dagen i rad stooort + i kanten för mig;D


Still around

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg på sista tiden men jag är fortfarande kvar eller tillbaka kanske man ska säga. Idag har jag pluggat med Jennie gick ju sådär så att säga.. Men kul var det iaf även fast inte så mycket blev gjort..


I dag har jag också varit på ansiktsbehandling totalt jävla underbart.. Jag somnade flera gånger, så skönt var det.. Jag fick ligga i en ångmasin som gjorde så att man lökade som fan i ansiktet, den var till för att öppna porerna och göra rent ordentligt. Verkligen värt pengarna, och så dyrt är det faktiskt inte 470kr och så får man 90 minuters total avslappning och njutning och bäst av allt en ren fin hy.
Efteråt var jag helt yr i huvudet trodde att jag skulle svimma av där ett tag, så jag satte mig på en bänk och tog det lite chill medans jag inväntade min skjuts hem.

Nej nu måste jag sova har sovit ca 6 timmar på 3 dygn så är jävligt sliten, ska försöka i alla fall vill inte ha påsar under ögonen vid 18 år.

Godnatt

/aw

RSS 2.0