What happens at Vestlunds stays at Vestlunds!

Ett flertal dagar varje vecka spenderar jag hos familjen Vestlunds.. Och alltid är det något nytt och spännande som har hänt. Här diskuteras saker som absolut inte ska komma utanför dessa väggar! Jag, Sofie, Marina, Linda och Mia har oftast något fuffens på gång. Man kan beskriva oss med den enkla benämningen lymmelbarn!...



Jag hade tänkt att skriva ett smart och långt inlägg, men nu vankas skippo! Går inte att missa ett parti skippo. Det är ju fantastiskt!:) Och dessutom, som sagt, what happens at Vestlunds stays at Vestlunds!


/aw

 


Jag annalyserar bäst på natten!

Idag fick jag hämta ut min bok till kursen "Introduktion till musik och ljuddesign". (Som förövrigt är helt på Engelska). Så idag har jag pluggat på ganska bra.. Imorgon har jag mycket mer att göra. Har två tentor som står och lurar bakom hörnet. Plugga, plugga och eftersom jag beslutat mig för att göra högskoleprobet så smäller jag på och slänger in en till...
*suck* P L U G G A.
Men man får tänka på framtiden. Och om jag nu klarar av allt som jag har i tankarna så ser min framtid ljus ut. Och det är något att se fram emot. Vad har jag nu för tankar då? Jo, jag ska gå "musik och ljuddesign" och går det inte att söka boomtown nu så får jag vänta till nästa höst *suck*.. Jag ska i alla fall gå "musik och ljuddesign" tills det går att söka "kreativ ljusdesign för scen och event" på boomtown.. Sen hade jag väl tänkt att ha ett får man säga det(?) skitjobb på sidan av.. Man måste ju ha stålarsch till att köpa böcker och utrustning m.m..

Jahaja nog pratat om skolan, antar att de flesta är ganska trötta på skolor överlag.. Men inte jag, inte än:P Slutpratat var det ja.. Imorgon eller idag är det ju nu ska jag på s2 med Tiina och Emmy och kanske någon mer(?) Det blir sista gången med Tille Wille å Nille crew.. Nille (Emmy) Drar till Israel på tisdag.. Jag kommer att gråta mig sönder och samman så nästa vecka dom jag träffar då får ha förståelse för att det känns piss... Och jag vill inte höra något moralsnack om det, nej tack! Det som suger mest är att inte veta när hon kommer hem igen.. Ingen vet. Men endå i sin bitterhet får man försöka känna glädje över att hon får göra något som hon vill.. Men det kan vara svårt ibland..

Nej nu börjar timmarna dra iväg, och jag kommer antagligen inte kunna sova på ett tag, en miljon tankar flyger runt i huvudet. Ibland önskar jag att man kunde säga åt dem att stanna upp, försvinna, ta en paus, vad som helst. Bara jag kan få sova.. Antar att det går fortare om jag stänger av datorn och lägger mig i sängen. Ska duscha, borsta tänderna, stänga av musiken och sova.....

/aw

2010-01-20

Nu har också jag skaffat mig en bärbar dator, känns som om jag var den sista människan utan en sådan. Men har helt enklet inte varit i behov av någon.. Men nu när jag ska börja plugga känns det som om jag har behov utav en. Något mer viktigt jag har införskaffat mig är en bok som behövs till första kursen. Boken heter "Modern Recording Techniques" och hela boken är på engelska.. Frågan är om jag kommer att fatta något över huvud taget. Det visar sig! Jag kan ju Engelska men tänk vad komplicerade ord det lär vara i den. Det är ju bara att kolla på bokens titel, vad seriöst det låter! Så då fattar man ju att detta kommer att bli en utmaning, en utmaning utöver det vanliga!

Igår var jag och Jennie på Street i Falun. Skitkul! Jag vill verkligen fortsätta på det. Men har man inga pengar kan man inte göra så många roliga saker. Antagligen får jag försöka glömma känslan som jag saknat i tre och ett halvt år, känslan man får när man dansar. Underbart är det. Nej Amanda tänk på något annat!!! Hmm ja spela gitarr är ju kul och helt gratis är det också.. Det har jag och Sofie sysselsatt oss med nu på kvällskvisten. Himla roligt. Men nu har hon ont i fingrarna MOUHAHAHAHAAH^^

Imorgon ska jag storstäda, det är behövligt som bara den! Jag ser inte fram imot det men ibland måste man bara, helt enkelt.. suck


/aw

Seriösa jag!

Nu får jag äntligen börja plugga. Jag är så extremt taggad. Jag ser verkligen fram emot att få vässa pennan och sätta mig med böckerna. Det jag ska läsa är Musik och Ljuddesign i Falun. http://www.du.se/sv/Utbildning/Utbildningsprogram/Musik--och-Ljuddesign/Programmets-kurser/
Detta är då vad jag kommer att pyssla med de kommande 4 åren! Kan bli två år om jag pluggar på 75% Tror att jag ska göra det så jag spar in lite tid så att säga..!
 
Kommer att bli super!

Linda, Sofie, Jag. Från Nyår!
/aw

I kylan!

Usch vad kallt det är. Utomhus är det 25- och i lägenheten är det 15grader. Elementen borde inte lägga av i en hyresrätt tycker jag. Det är mer ett problem som sker i gamla hus(?) Nej tydligen inte. Det är väl så när man bor på landä! Kupévärmaren är på full speed och vattenkokaren kämpar förfullt med att förse mig med te. Pålitliga saker det. Bra uppfinningar tackar er som kom på't! "Tack"..

Idag har jag varit "chaffis" till en fruktansvärt full herre. Eller vänta det har jag ju inte. När jag kom till Leksand för att hämta de båda männen slog jag en pling för att be dem komma ut. Då får jag svaret "Vi är snart hemma!??" Jag blev skogstokig och har varit irriterad sedan dess. Tur att man har en bunt fina vänner i alla fall!.. Påminnelse till mig själv! "Skaffa inte barn, så du slipper riskera att bete dig likadant" Men det funkar inte får komma på en ny. Jag vill ju ha barn, inte nu, men sen. (Grubblar).. " Behandla andra som du vill bli behandlad själv" Den har ni hört förut. Men jag tror stenhårt på att det är en bra grej. Jag försöker leva efter den "regeln" konstant. Med undantag för två personer av världens befolkning. Men jag kan inte rå för det. Kan inte hejda mig. Tydligen inte ni heller..


Jag har haft en bra men samtidigt en jobbig vecka. Och jobbigare blir den. Idag är det nämligen ett år sedan Simon lämnade sitt jordeliv. Jag ska besöka graven lite senare (klockan är nu 04:14). Det kommer att bli jobbigt, det vet jag redan nu.

En bra grej! Måndag den 18:e(?) Börjar jag plugga på högskolan i Falun. Programmet jag ska gå är Musik och ljuddesign. Jag hoppas och tror att det är fantastiskt roligt..

Nej... nu ska jag ta min kopp och krypa ned i min säng. Och förhoppningsvis få upp lite värme!:)




Skulle ju inte vara helt fel att ligga där!

(Ber om ursäkt för mitt osammanhängande inlägg!)

/aw

RSS 2.0