Fan, det skulle varit du!

Det är dom långa ensamma nätterna som min hjärna går igång. Även fast jag är så trött kan jag inte sova. Jag har för mycket att tänka på. Endå så skulle jag inte behöva tänka överhuvudtaget. Allt skulle vara så mycket enklare. Men antar att jag måste tänka ut ordentligt och ta tid till att vara ledsen. Jag vill inte att det ska bli som i fredas när känslor som varit instängda en längre tid bubblar över och det blir för mycket. Jag tänker bara på den där veckan hela tiden. Veckan i falun då allt var som det skulle vara. Jag orkar inte ha det såhär. Jag tänker inte ha det såhär. Det var så länge sedan jag fick känna att nu faller bitarna på plats. Men jag lyckas hela tiden tappa bort mer av dem än någonsin, som att de aldrig riktigt faller på plats. Den känslan när allt verkligen är bra. Den vill jag känna.

Fast jag inte sett dig på så länge Tänker jag på dig ibland Det var nånting som fastnat på mig nåt som aldrig helt försvann. Fick jag spela om partiet Fick jag chansen en gång till Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv. Alla klockor, körer Alla himlens orglar skulle varit för oss Alla trummor och trumpeter Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång. Fast det var så kort romans var det nåt jag borde ha förstått Såna chanser kommer en gång bara Aldrig att dom kommer två. Fan, det skulle varit du!

/aw

Lycklig

Jag har haft en fantastisk vecka. Den började förra veckan på Fredagen då min kärlek kom hit från Örebro. Vi tog oss en promenad i skogen och jag visade han min lilla by. Senare på kvällen gick vi ut på krogen med Tiina. En fantastisk kväll. Sen bodde vi hos hans mormor i världens finaste hus i falun, och världens sötaste mormor har han.

Vi umgicks en hel del med Amanda och hennes kärlek Sebastian. Sebastian och Robert kom väldigt bra överrens så jag och Amanda i princip skrek av glädje.

En lurig sak som jag Robert och Amanda gjorde var att efter pitchers i måndags så snodde vi en båt och rodde hem. Haha det var en ny upplevelse att ro hem från krogen. Väldigt roligt dock, som ni kanske förstår!

På dagarna låg jag och Robert nere vid vår brygga och solade och badade och hade det hur mysigt som helst! På kvällarna var vi nog mest med Amanda och Sebastian. Fick äntligen träffa Andreas också som kommit hem från Israel och Egypten. Ett kärt återseende vill jag lova.

Och nu i helgen kom Roberts kompisar och hans bror till falun och var där och partajade över falukalaset. Väldigt roligt men nu ska jag nog inte dricka på ett tag.

Blev en kort sammanfattning på en underbar vecka, nu väntar vardagen med jobb imorgon!

Godnatt!
/aw

RSS 2.0