Äntligen!

Igår införskaffade jag mig ett KÖRKORT! =D Wohoooo Körde från klockan 9 på morgonen till klockan 9 på kvällen vilket resulterade i träningsverk. Fatta vad otränad jag lär vara om jag får träningsverk av att köra bil :P HAHA.. Imorgon kanske vi drar till Stockholm för att gå på winter jam. Någon som är på? =)

/aw

Hysteri

Jaha julen närmar sig tydligen med stormsteg. Alla affärer har fått in en miljontals olika julprylar. Jag gillar det inte ens lite. Förr när man var liten brukade julen handla om gemenskap och spänning. Nu verkar det mest handla om hysteri och stress. Man ska ha så mycket julgrejer som möjligt. Varje liten vrå ska pyntas till maxgränsen. Och varför ska julen vara så lång? Folk börjar redan ställa fram ljusstakar i fönstren. Och julsakerna kommer in i affärerna i slutet av oktober för att sedan reas ut i januari-februari. Gott folk ser ni vad det innebär? Jo vi blir påpackade med julsaker i ca 4 månader!? Helt sjukt är det. Visst självklart är julen mysig.. Men kan vi inte fira jul med måtta? Och alla dessa julklappar.. Tänk de som inte ens vet vad en present är för något!.. Om alla inklusive mig själv kunde sluta vara så giriga och börja skänka bort de pengar (vi ändå skulle köpa julklappar för) till de som behöver det mer. Egentligen julen är ingenting mer än jul. Man äter middag med hela "tjocka" släkten, dricker nubbe, öl, och vin, till och med tomten blir odräglig. Hur överskattad är den inte, om vi nu tänker efter?`

Nog med det negativa.. Idag har varit en bra dag. Jag har hunnit med att göra en massa saker.. För en gångsskull. Men något som måste inhandlas är en mopp. Har skurat hela golvet i lägenheten med en ynka liten trasa.. Det är inte okej!! Fattar inte varför jag inte köpte en idag när jag ändå "storhandlade" Ja kalla mig tant men vad fan lätt att dras med bland alla små tanter här i Gagnef.. Haha! En till sak jag måste komma ihåg att köpa är en stekpanna. En som bara min mat ska lagas i en vegetarianpanna så att säga, inte mysigt om det skulle finnas blod rester i stekpannan. (urk)!

Nu ska jag hoppa in i duschen (b o k s t a v l i g t) talat. Haha nej förresten så klantig som jag är så kommer jag väl bara att halka och bryta lårbenshalsen så jag smyger in istället..

/aw

Så kan det bli!

Mycket har hänt sedan jag uppdaterade sist vilket var för en evighet sedan. Jag är i full gång med körkortstagande. Så jag hoppas på det bästa där så att jag klarar det. Jag har även en arbetsintervju på uppgång i den stora staden:) Hoppas på det bästa där också..

PÅ fredag åker min kära mammi till Egypten.. Måste erkänna att jag är lite avundsjuk.. Eller jag är faktiskt fruktansväärt avundsjuk:P Men hon är värd en resa, mer än någon annan.

Jag känner mig inte så fruktansvärt pepp på att blogga. orkar inte!..





RSS 2.0