Bildbevis


I liften!



I backen efter en väl förtjänad cigarett!



Jennie!

/
aw

Härlig dag i backen

Fan vad kul det är att åka snowboard! Fattar inte att jag inte har åkt innan idag i vinter. Jag och Jennie packade bilen och drog till Romme! Och jag som började åka bräda förra året och som bara har åkt i typ en vecka sammanlagt, hängde med riktigt bra faktiskt. Klarade t.o.m med att åka ankarliften som var ett stort problem förra året. Men idag var det inga problem alls. Jag gjorde en ordentlig vurpa, slog i huvudet och ryggen så att det bara small om det. Allt blev helt svart och jag tappade hörseln för en liten stund. Man ska fan ha hjälm och ryggskena när man åker. Det ska jag införskaffa mig till nästa gång. Men även om jag har ont som fan nu och har en massa smärtstillande krämer på så var det så jävla värt det. Underbar dag.

Nu sitter jag hemma hos Jennie och dricker vin, vi ska snart åka iväg på Hampus födelsedagsfest. Kommer nog att bli kanon det med. Nej mindre skrivande mera vin. Ha en trevlig kväll!

/aw

Godnatt!

Nu ska jag ta och sova. Så tidigt som 10 har jag inte gått och lagt mig på evigheter.. Men nu behövs det:P.. Får se om det hålls jag kan ju hitta något "viktigt" att göra. Fast nej jag måste vara utvilad imorgon ska åka bräda hela dagen lång i Romme Alpin:) Får hoppas att det går bra med mina trasiga handleder om jag inte ramlar ska det nog gå som smort.


Jennie och Jag

/aw

Trött och sliten!

känns som om jag har ramlat eller något, har galet ont i kroppen! Inte kul alls. Har ont i armarna, benen och ryggen. Känns som växtverk men det är ju tekniskt omöjligt. I natt blev det inte mycket sömn heller närmare bestämt ca 2 timmar. Sen en heldag på kupolen på det, inte konstigt att man är trött.. Kupolen har förmåga att ta knäcken på de flesta.!. Drack kaffe på Waynes idag också konstigt? Nej inte direkt... ;P


Haha ni måste se detta!






/aw

Kaffe är smaskens!

Attans nu gör jag sådär igen.. Skjuter upp allt till senare. På gund av det så måste jag städa och fixa nu. *Suck* Bra att man börjar städa efter tio på kvällen. Men sådan är jag haha är verkligen dålig på att planera, men det är för att jag tycker att det är galet tråkigt. Jag älskar att vara spontan. Men endå så har jag några saker planerade.. Imorgon blir det att åka ned till "stan" Borlänge med Jennie och där ska vi möta upp Mickis. Vi ska väl kika på kläder och antagligen fika på Waynes som jag gör typ varje dag haha mitt stamgästkort är nu nästan fullt fattas en stämpel. Och sedan på Fredag blir det att åka bräda i Romme.! Det längtar jag till som bara den. Jag älskar att åka bräda och har inte åkt sedan förra vintern.. shame on me!..

Idag har jag inte gjort mycket alls, jag har varit ute och gått, sen gick jag och mötte Jennie sen har ja lekt med henne och nu på kvällen har jag tränat lite. Bra dag så att säga, träningsmässigt i alla fall. Mat har jag också lagat idag, röda linser, broccoli och ärtor. Fint som smör!:)

Nej nu ska jag ta och dricka en stor kopp kaffe och sätta igång med allt jag ska göra!:)





Bring me the horizon - Pray for plagues
Oliver Sykes kan vara en av de snyggaste männen som existerar. Men för att vara helt ärlig tatueringarna och kläderna ger han många utav alla fördelar!





/aw

Sick little games


Hjälp till!

Jag hade tänkt att skriva ett inlägg om ja om vad egentligen om min dag kanske. Om vilken jobbig dag jag har haft. Men sen kom jag på att jag inte alls har haft en sådan jobbig dag om man jämför. Ni har garanterat hört allt som har hänt i Haiti(?) Jag har skänkt pengar förut och idag har jag gjort det igen! Och jag tycker att ni ska göra det med! Hjälp till.. Och om ni inte redan hört låten nedan så tycker jag att ni ska ta er tid att göra det. Jag garanterar er 8 minuters njutning. Jag hade rysningar under hela låten.. Lyssna!



/aw

Mina vänner och min mamma är mitt allt!

Mina dagar ser faktiskt väldigt lika ut. Jag vaknar, äter frukost, tar en promenad, träffar någon kompis, drar in till stan, kikar lite på kupolen, äter på något trevligt ställe, fikar på waynes, myser framför tv,n med kompisen jag har med mig. Och jag måste säga att jag trivs med det. Jag har dom bästa vännerna, jag vet alla säger att de har de bästa vännerna, men, ni ljuger. Mina vänner är så sjukt underbara så det är galet. Vi sitter där i soffan och kollar på medium. Jag mår skit, förkyld som en åsna och huvudverk som gnager hål i skallen på mig. Och Amanda masserar mitt huvud i en evighet, hon har underbara fingrar, frisörer kan då fan det där med huvudmassage.

Jag har känt mig lite halvstark idag, men tydligen var jag svag idag. Det räckte med att se Alison i medium gosa med sin kille, för att jag skulle börja gråta. Jag bölar som ett barn. Amanda sitter och kramar om mig och Tiina kramar om min hand. Ingen behöver säga något för vi vet, vi vet att bara en sådan sak räcker. Sen när tårarna tagit slut beger vi oss hem till Amanda igen. Jag mår fortfarande dåligt som fan är förkyld snorar och känner som om jag ska spy vilken sekund som helst. Då lämnar min underbara mamma sin "man" i Falun för att hämta mig och köra hem mig. Nu sitter jag här i min lägenhet, dricker te och knaprar piller och mår mycket bättre.

Jag älskar er för att ni stöttar mig och alltid finns där vid min sida!

Mamma <3


Tiina<3


Amanda<3


/aw


Diskussion med mig själv!

Fan vilken sjuk upplevelse att känna att man är fruktansvärt ledsen men samtidigt fantastiskt glad, känns lite som att jag kan välja mellan att skratta eller gråta. Ärligt talat så väljer jag inte alltid att skratta eller väljer och väljer ibland tar tårarna över. Tillexempel idag så var jag och Tiina på Thairesturang. Jag hade ett jobbigt men samtidigt på något konstigt vis skönt samtal. Jag grät och snörvlade som en gnu och sen helt plötsligt började jag skratta. Förstår mig inte på mig själv ibland. Men jag tror att jag förstår nu vad problemen bygger på. Jag tror verkligen att jag förstår. Och när jag är som mest knäckt verkar jag tydligen vara som mest stark. Eller så är jag bara starkare än vad jag trodde. Jag konfronterade mina föräldrar idag för första gången på riktigt. Jag och mamma har löst det mesta eller vi vet hur vi båda ska jobba för en bättre ralation. Och Pappa, ja vad ska man säga. Jag har sagt vad jag tycker, verkligen sagt ifrån. Och som alla gånger jag sett mamma konfrontera honnom så drar han även när jag gör det. Och slänger ur sig saker som "passar det inte kan du dra, du ska vara borta när jag kommer hem"! Vissa ändras aldrig. Och jag vill ändra på mig innan jag blir som han, innan jag blir en tjurskalle! Men i alla fall, tillbaka till konfrontationen... Jag har viljat göra detta i flera månader men har inte vågat och nu så gör jag det! Är jag inte fantastiskt bra(?) Skitsamma jag tycker det i alla fall. Det känns så jävla skönt att ha fått släppa den första och största bomben. Nu vet dom vad jag tycker, mer kan jag inte göra åt den saken. Nu är det bara att förrsöka gräva upp allt som jag så fint har begravt i en liten gömma någonstans innom mig. Saker som jag inte har haft ork till att bearbeta. Och allt har hänt på en gång. Men nu måsta jag ta tag i det det blir inte bättre. Och jag vill visa för min omvärld att jag kan ta hand om mig själv, det verkar ju vara många som tvivlar på den saken, som mamma sa idag "jag vet att du kan ta hand om dig själv Amanda du måste bara hitta viljan" Och så är det faktiskt har varit inne i en depp period i ett halvår ungefär. Allt det bygger på att jag inte har haft något jobb och inget att göra men nu pluggar jag och det känns super! Så deprimerad är jag inte längre mindre glad men inte deprimerad. Det är så mycket som folk inte vet om mig t.o.m mina närmsta vänner. Ni alla vet så lite av allt som har hänt. Mycket har jag redan bearbetat bort, men det finns en sak kvar en sak som många som vet om det förtränger och jag måstet säga det bara, hur fan kan vissa av ens bästa vänner förtränga en sådan sak??? Det övergår mitt förstånd!... Det är något som jag har struntat i men som jag nu har börjat bearbeta. Och det är i denna händlerse alla problemen kommer ifrån. Men jag vet om det själv och jag är inte så trasig som jag kan framstå som att vara, jag vet att jag måste jobba på vissa saker och jag vet på vad! Allt detta har jag insett på en dag! Tänk vad jag kan uträtta imorgon...

/aw

Äntligen helg!

Min vecka har varit händelserik minnsan! Den började med avskedshäng hos Emmy! Jag Tiina och Amanda sov kvar. Morgonen efter skulle vi köra Emmy och Andreas till Arlanda. Vi åkte från djurås vid nio, och skulle hämta upp Andreas vid halv tio på resecentrum. Självklart var vi sena på grund av en U-sväng i sifferbo för att slå av kaffekokaren! Haha, Nille la all energi på att packa med allt men hade kunnat bränna upp huset i samma veva! Vi lunchade i Uppsala på donken som inte får bra betyg då de inte hade något vegetariskt alls! STORT minus tecken för er, båda tummarna nedåt..

På Arlanda rann det stora krokodiltårar nedför mina kinder. Det känns så sjukt overkligt att inte få träffa Emmy på ett och ett halvt år, om jag nu inte får för mig att åka och hälsa på henne någonstans i världen. Jag saknar Andreas också, som tyr är så kommer han hem om tre månader:D wihooooo!!! Jag ber till gudarna att de tar hand om sig själva och varandra..


Resten av veckan så har prio ett varit att plugga!*SUCK*
Men idag gjorde jag tentan och ber till gudarna även här att jag klarade den! Annars blir det jobbigt..

Nädu nu ska jag packa!

/aw


RSS 2.0