Ladda Ladda La-adda

Nu har jag kommit hem från Borlänge. Handlade två linnen på H&M. Och bh och trosor från Lindex. :) Sen for jag Pappa och Jennie vidare till Systemet för att inhandla inför kvällens bravader:) Det blev Corona, bacardi breezer, cube och en massa öl! Det kommer att sitta fint som smör till kvällen!:) Nu är det bara att byta om och Ladda up inför kvällen!:)

Trevlig kväll och helg gott folk!

Haha småfisar taget år 2006/2007 nångång!:P
/aw


Last day of April!

Godmorgon:) Sovit gott? Det har inte jag gjort. Gick och la mig vid tolv och vaknade tio i fem, efter det var det ganska kört att somna om. Haha pappas reaktion när jag gick upp var:
"Amanda du måste sluta knarka" 
"Knarka"?
"Ja det är inte normalt att sova som du gör du borde sova till minst 11"
"Pappa jag knarkar inte"
"Det gör du visst"
"Okej"
Pappa rycker på axlarna och ger mig en kaffekopp.
Hahah.. Okej bara för att göra det klart för er. Jag knarkar inte men jag tyckte pappas reaktion var lite kul. Han reagerade som om det hade varit helt okej! Haha lille goa pappsen!.

Ikväll blir det som sagt grillkväll hos Jennie, tror att det blir jättemysigt!:) Jag ska snart åka till Borlänge för att shoppa lite:) behöver verkligen köpa ny bh! Så det ska jag smälla på och göra! Men först ska jag fixa håret och göra mig helt klar. Just nu sitter jag här med en handduk och väntar på att min brun utan sol ska torka:P Varför sola solarium och bli sjuk när man kan använda det?:) Jag provar en ny så får se hur den fungerar. Det är i alla fall rosenserien. Har provat deras ansiktsprodukter förut och jag tycker att dom är fantastiska. Inga konstiga ingredienser inte djurtestade utan helt naturliga ämnen.

Den varierar ganska mycket i pris på olika sidor vet inte vad den kostar i butik men på Bodystore.com kostar den så mycket som 255:-

/aw

100428

Idag har jag städat i min Lägenhet så nu är allting fint, allt utom mitt rum. Jag vet inte vart jag ska göra av allt har för mycket kläder helt enkelt. Jag har massa kläder som jag inte använder, men sånt som jag inte vill göra mig av med. Vem vet, imorgon kanske jag blir sugen på att använda något av det;).. Jag har även träffat min pingla Jennie. Hon bjöd på fantastiskt gott kaffe och en givande pratstund;P.. Vi planerade lite inför morgondagen. Det blir en mysig grillkväll hemma hos Jennie för att sen kanske åka in till "staden". För lite mer partaj! Ser faktiskt fram emot att få dricka lite öl!

Jag besökte även Simons grav idag. Hela kyrkogården såg mer eller mindre vandaliserad ut. Många gravstenar som låg ned. Antar att det är kärl lossningen som får marken att röra på sig så att de blir lösa.. Men simons grav stod som tur upp. Jag tände ett ljus och satt där och pratade lite. Han hade fått en Jack Daniels flaska. Tyckte att det var lite kul faktsiskt. Han har så många som tänker på honom. Jag blev som alltid när jag åker dit helt tårögd. Känner mig som en liten fjant när jag sitter där och bölar. Det tycker nog säkert Simon också men det får han stå ut med. Hoppas att det blir ett stort partaj där han är imorgon.. Det är ju så att man kan inte veta vart han är eller vad som händer efter döden. Man kan bara hoppas och tro att det är någonting bra, ett ställe där han bara kan chilla och dricka öl och ha trevligt hela dagarna! Jag vill tro så i alla fall. Saknar dig Simon!

När jag körde hem från kyrkogården hörde jag en jätte skön låt på radion, här är den!

Semisonic. Closing Time:



/aw

03:42

Jag är trött som en gnu som knatat omkring på steppen hela dagen! Men endå går jag inte och lägger mig.. Sådan jobbig procedur, Tvätta bort sminket, smörja in sig i body lotion, smörja in ansiktet, borsta tänderna, kanske slå en drill. Jag orkar helt enkelt inte.. Och jag vägrar att gå och lägga mig med oborstade tänder. Önskar att min kambrat pelle kunde komma och bära mig till badrummet och sedan bära mig till sängen och sedan diska min disk. Men det lär väl inte hända. Man kan ju hoppas iaf. GÄÄÄÄSP! Fan nej nu får jag ta och dra fingrarna ur röven och göra mig klar sedan ska jag lägga mig och lyssna på två fantastiska godnatt visor:)

1. Eddie Vedder: Society





2. Matisyahu: Time of your song


/aw

One day!

sometimes I lay under the moon and thank God I'm breathing then I pray don't take me soon cause i'm here for a reason sometimes in my tears I drown but I never let it get me down so when negativity surrounds I know some day it'll all turn around because all my live I've been waiting for I've been praying for for the people to say
that we dont wanna fight no more they'll be no more wars and our children will play

Dålig uppdatering!

Jag har varit sjukt dålig på att uppdatera här i bloggen. Jag tror att jag är en periodbloggare eller något. Mycket har hänt sedan sisst, jag har fått ett jobb och fler jobb är på G. Tänker inte säga än vad det är för jobb men det håvar in lite cash i alla fall;) Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, jag känner mig jävligt laaaaat. Har sagt nu i  flera dagar att jag ska städa men har jag gjort det? Nieeeet! Nicht! Nooo way in hell så att säga. Haha flummig är jag alltid som ni märker så här på kvällskvisten. Men jag ska städa innan jag lägger mig iaf! Det är då ett som är säkert..

 Idag hände något otroligt äckligt mig. Jag gick ut till postlådan hämtade posten och såg att det var en hög räkningar som jag inte ville ta itu med sen var det även ett kuvert som det inte stog något alls på ingen adress inget frimärke ingenting. Jag la posten i köket och tänkte att jag tar itu med det senare. Så jag och min kära vovve Vega gick ut i skogen på en lååång promis istället. När jag kom hem igen öppnade jag det mystiska brevet det var endast två ord som stod skarpt skrivet med en svart penna. "AKTA DIG." Hur ska man ta detta? Är det ett hot eller vad tror ni? Jag pratade med R och han blev ganska så jätte upprörd och jag lovade att ringa polisen det första jag gör imorgon bitti när jag vaknat. Men fy fan vad läskigt det känns att sova själv nu inatt. Tänk om det hade varit ett mail eller något men i brevlådan då vet alltså människan/männsikorna vart jag bor. Det skrämmer mig faktiskt jävligt mycket. Jag skulle bli galet förbannad om det är någon som jag känner som gjort detta bara för att driva med mig. Så vet du med dig att du har gjort något sådant så hör av dig. För det är då fan inte okej...


Ser ut som om jag har ett grönt och ett blått öga?





/aw 

It's a hard work life

Idag har jag jobbat hela dagen. Eller jag har jobbat hela helgen. Men att jobba ger lite klirr i kassan så det är bra. Men ska skänka lite pengar till en organsiation för barn som har det svårt där ute. Jag och Linda diskuterade lite idag om hur många barn som har det svårt här i världen. Så då bestämde jag mig för att skänka pengar varje månad eller kanske skaffa ett fadderbarn. Viktigt att hjälpa andra i nöd.

Helgen har inte bara handlat om jobb som tur är. I fredags var jag och Emelie ut i  Falun på Etage. Kvällen bjöd på en trevlig stund på Etage, efterfest och även lite kaos. Ska träffa henne snart eller lite senare och prata igenom allt. Vi tänkte ta en kopp te inne i "stan". I Lördags var det en kamp på liv och död för att ta sig hem från Falun. Skämt å sido jag tog mig till borlänge sen såg jag att det inte gick bussar förens halv 3. Vilket kändes surt. Men så är det på landet. Men varför inte satsa mer på Bussarna och kollektiv trafik överlag? GÖRE GÖRE GÖRE!
Lite senare på lördagen så var det middag och fest i tällberg på Gren Hotell En supertrevlig kväll. Men de borde satsa mer på deras Vegetariska/veganska mat. Jag fick couscous tomatsås med morot och broccoli gott men på hotell förväntar man sig mat man inte kan laga själv;) Jag fick en massa olika vin dock. Två olika vita viner, mums! två olika röda viner, desertvin och sen kom min efterlängtade öl. Juste till förrätt fick jag olivsallad de andra fick nå lax grejs.. inte avundsjuk, uääääk! Sen efterrätt så käkade dom glass och jag knaprade i mig vindruvor, bäst av allt!.. Nu ska jag dricka apelsinsaft:) ska även diska:P


Miss you ma darlin'

/aw

RSS 2.0