Sundsvall

Klockan är 04:20 exakt och jag sitter här med en kaffe samtidigt som jag försöker trycka i mig en macka denna tid på dygnet, går väl sådär. Snart sätter jag mig i bilen och kör mot Sundsvall där jag ska på kurs nu i tre dagar. Jag är extremt nervös över att jag ska köra 40mil helt själv. Så om jag ringer vet du varför;) skämt å sido jag tror att det kan bli lite småjobbigt att hitta. Har min gps men den stämmer ju inte alltid. Sen har jag min kära pappa som sa "jag går upp vid 5 så det är bara att ringa om det är något". Gullepappa<3 Näe nu har jag suttit här i 4 minuter och mer har jag inte tid för:P Upptagen kvinna till max!

Fortsätt sova gott!



/aw


100324

Nu har jag legat utknockad i 3 dygn av en förjävlig förkylning! Idag är första dagen jag har kännt mig hungrig men kunde endå bara äta en knäckemacka. Men imorgon ska jag vara frisk. Att vara sjuk är inte som när man var liten, då kunde det vara skönt att bli ompysslad lite extra av sina päron. Men nu när man är "vuxen" så sitter man där själv instängd i en lägenhet. Som att sitta i karantärn. Man vaknar sätter sig vid datorn lyssnar på musik, lägger sig i sängen, sover, duschar, sover, duschar. Om och om igen... Ja jag duschar typ 5 ggr om dagen när jag har feber för jag känner mig så otroligt lökig, inte mysigt. Det är okej att se ut som skit när man är sjuk, men det är fan inte okej att lukta som det. + att man blir piggare av att duscha tycker jag i alla fall. imorgon mår jag super för då ska jennie ha födelsedagsmiddag och sen är det utgång i Falun. Då ska jag vara frisk.!:)
Nu ska jag diska och sen ska jag duscha! Sen blir det Borlänge med Jennie och Linus..:)

/aw

To do!


Jag har som ni ser dagen ganska planerad. Let's go!

/aw


Wrighting in the dark!

Ute är det mörkt och det lyser inte i ett enda fönster så långt mina ögon kan nå. Den enda lampan som är tänd i Djurmo verkar vara min, som inte utstrålar allt för mycket ljus. Egentligen har jag mycket att skriva, många tankar huller om buller som i en karusell. Men jag har inte orken att skriva. Jag vill bara lägga huvudet på kudden och sova enda tills solen står högt i skyn (snälla låt det bli sol imorgon) Vad jag gör uppe är för mig ett mysterium. Ja eller jag har i alla fall bestämt kläder till morgondagens kalas. Jag ska nämligen ha en försenad inflyttningsfest. Hoppas att alla dyker upp, skulle vara galet kul. Jag hoppas också att festen inte spårar och går överstyr. Jag vill ha en lägenhet kvar efter morgondagen också;) haha. Nädå skämt och sido mina vänner är bra men galna, men det är ju en fantastisk sak egentligen.
Även fast jag sitter här och säger att jag vill sova så vet jag med mig själv att när detta inlägg känns klart så kommer jag att gå och sätta mig i soffan för att kolla om det är något intressant på tv. Men det kommer bara att vara massa skit, som jag endå kommer att kolla på. Men egentligen det är ju ganska kul att sova ibland. Om man har tex. en intressant dröm som aldrig skulle hända i verkliga livet. Då är det ju spännande eller? Tänk om jag är med om värsta äventyret i natt. Jag kanske rider på en dinosaurie, eller springer omkring med Emmy i öknen. Det skulle ju vara kul att få träffa henne!:)


En sak som jag har tänkt på och stört mig på hela dagen är följande: Ni vet tjejen Therese Johansson Rojo som blev mördad för ungefär ett halvår sedan. Hon som blev mördad p.g.a avundsjuka från någon galen äcklig brud. Den galna äckliga bruden som fick hennes pojkvänn att mörda Therese. Jag har tänkt lite på det idag inte just på mord men på det svenska rättsystemet. Är inte det bra jävla sjukt. Han som mördade Therese och Tjejen som blev dömd för medhjälp till mord fick 1 år och 8 månader och sluten ungdomsvård. Vad fan är det för jävla straff? Skulle ett liv inte vara värt inte ens två år? De två som planerade och mördade kan leva sina liv efter all terapi och skit. Medans Therese inte ens fick en chans att påbörja sitt liv. Och hennes familj och vänner kommer föralltid att bära sår i sina hjärtan. Alltså fattar ni ett år och åtta månader. DET ÄR TA MIG FAN HELT SJUKT. Jag tycker vi behöver hårdare straff. Att man ska kunna få samma straff för narkotika innehav som för mord är för mig helt absurbt. Det enda jag har att säga är FY FAN ÄCKLIGA JÄVLA SYSTEM!!!!!! fick bara lov att få det ur mig.

Jaha där ser man nu har jag skrivit ett inlägg endå. Och jag måste säga att karusellen rullar lite långsammare så antar att det var välbehövligt.

/aw


Kabooooom!

I morse var jag på en ansiktsbehandlig så jävla skönt och välbehövligt. Var så galet torr i fejjan. Inte okej! Jag har även börjat flagna. suck! Efter behandlingen åkte jag till Borlänge och träfade Jennie och Mickis på kupolen. Lite senare kom även Tiina. Jag handlade en volangväst från H&M:)

Jag har inte gjort så mycket mer idag egentligen har varit väldigt trött och seg. Tur att det är tisdag, Massa bra på tv;) Nu är det Dating in the dark, Desperate housewives, och Cougar town:) Så nu ska jag gå och kika.

;)

/aw


Tråkig måndag

I fredags hade ju som sagt Linus sin 20 års fest. Det var kul i början och i mitten men på slutet spårade det ur. Det var en kille som blev arg på en annan kille, förvånad(?) I alla fall den första killen i fråga slog handen igenom en dubbelglasad dörr. Det var blod i princip överallt. Jag stod endast någon meter ifrån dörren och får en glasbit inflygandes i ögat. Och det enda jag kan göra är att skratta. Antagligen skrattade jag för att det gjorde så jävla ont så försökte väl dölja det. Men som tur var så hade Manne både tryckförband till kille nummer 1 och även ögondropp till mig. Jag fick hjälp att hälla i den där smörjan i ögat. Det var en obehaglig känsla usch!.

Linus mamma kom och körde kille nummer 1 till akuten i Falun och kort efter det åkte även jag in till akuten. Det var inte heller en rolig upplevelse. Jag är så galet sjukhusrädd. Jag är inte rädd för små sjukhus som t.e.x det i Djurås. Men när det kommer till ett stort sjukhus får jag panik. Hade en psyko doktor en gång i Falun och efter det är det kört. I alla fall när vi kom fram till Falun fick jag någon jävla färgsmörja i ögonen som de hällde i för att se om det blivit någon skada. Men det såg helt okej ut, som tur är. Jag fick även en superduper salva, som gör så att ögat domnar bort. Efteråt kan jag inte kontrollera ögonlocket ser ut som ett liten galen gumma.;)

I Lördags var ögat irriterat som fan och igår var det bättre. Men idag är det sämre igen. Konstigt hur det först kan bli bättre och sedan sämre. Konstigt värre. Jag ser i alla fall så man kan ju säga att jag hade tur. Nog tjatat om mitt öga..

På lördagskvällen var Jennie och Linus här. Vi kikade på melodifestivalen och sedan kollade vi på en Johan Falk film. Riktigt bra faktiskt. Men Melodifestivalen, okej egentligen bryr jag mig inte om den. Men tror inte vi går så långt i Eurovision. 

Igår (söndag) åkte jag till borlänge och träffade Tiina. Jag inhandlade lite viktiga grejor så som schampo, m.m Sen kom Jennie förbi en sväng där på kvällskvisten.

Och slutligen idag Måndag ska jag nog ta och packa en väska åka till borlänge, träna och sola. Lät inte det himelskt skönt? Jag ska låtsas att jag är i Spanien eller något annat varmt ställe.! Ha en fin dag:)





/aw


Life is a party!

I onsdags var vi ut på Etage för att fira Josefine Greze http://josifinen.blogspot.com hon fyllde hela arton år. Kvällen bjöd på galna brudar och på tok för mycket vin. Torsdagen var inte en dag att leka med. Vaknade vid 7 med en bankande och bultande huvudverk. Men kvällen var helt klart värd det!

Nu har jag i alla fall återhämtat mig från onsdagens tokigheter. Och i kväll är det dags för att fira Linus som har fyllt hela 20 år. Fan vad vi börjar bli gamla. Nu ni kvinnor och män, nu går det bara utför. Kvällen blir nog fantastiskt kul:) Jag sitter nu här hemma och väntar på att Jennie ska sluta skolan så vi kan glida iväg för att göra iordning den glamorösa festlokalen. Som antagligen ser ut som skit imorgon när vi återvänder för att städa upp det som var en rolig kväll. Nu under tiden jag väntar ska jag städa, duscha och göra mig klar. Kvällens klädsel är redan bestämd. Blir en svart klänning, svart kavaj, och nitskor tror jag men hinner ändra mig en miljon gånger så det visar sig. Nej nu har jag inte tid att löka framför datorn mer.

Ha en kul fredag! Det ska jag minsann ha!

/aw

Gag nef himla roligt namn!

"Gag nef himla roligt namn".. De flesta åker någon gång i sitt liv igenom den lilla hålan Gagnef. Tänk bara på alla de Stockholmare som ska till Sälen och swischa fram i backen. I Gagnef är vi väl egentligen helt vanliga människor, men många ser oss som bönder. Det är är vi inte eller för visso det finns undantag! De flesta från Stockholm som någongång har sett skylten Gagnef eller bara sett namnet på nätet eller något uttalar det gag nef. Men vi inbitna gagnsingar uttalar det som det ska låta gangnef med ng ljud.. Haha vet inte varför jag berättar om detta men jag och Jennie hade väl en bondig dag i borlänge kan vara därför hahah ska sluta innan jag gör bort mig helt:)

Älvarnas förening for life! (ironi)

/aw

Natt i Djurås

Vissa har ingen familj, en del har en trasig familj, men jag har alltid Vestlunds. Här är det alltid frid och fröjd (oftast) det är sällan intriger här. Det är som i himlen. Mia, Christer, Sofie och Fredrik det är människor med klass. Nu menar jag inte att de är strama och snobbiga, tvärt om. De är fantastiska allihopa..
Som vanligt sitter vi vid köksbordet och dricker kaffe mitt i natten(01:41). Under kvällen har vi druckit kaffe, spelat ta i trä och skip-bo. Skip-bo är faktiskt ett fantastiskt spel. Vi har även varit ute en sväng och kollat på stjärnorna. För tillfället eller just nu sitter jag, Marina, Sofie, Johan(ligger ner) Runt köksbordet och Fredrik spelar dator.. Mjäkoffer! Egentligen känns det helt av kroken att vi sitter här och är vakna bara för att vara vakna. Inte direkt så att vi lider men inte heller händer det något intressant. Men vi trivs i varandras sällskap. Mia och Christer ligger och sover med öronproppar och kuddar över öronen för att vi ska kunna prata och ha kul. Sofie ska sedan väcka dom när vi ska sova så att de kan ta ur öronpropparna och vakna av veckarklockan. Förstår ni nu vilken underbar familj! Jag känner mig en aning seg i fingrarna för att utveckla detta inlägg till något vettigt. Men..
Var rädd om dina medmänniskor och behandla alla med respekt. Nu ska jag dricka upp mitt nu kalla kaffe och prata lite med gud!..




/aw

Skinnjacka till våren?




/aw

RSS 2.0