I'm better off on my own!

Här sitter jag på den efterlängtade landsbyggden. Rättare sagt i Djurmo. Har haft en bra helg som har satt sina slitsamma spår. Men jag älskar fart och fläkt. Och stress tydligen också eftersom att när jag är här hemma i tystnaden så är jag hyperaktiv jag har en stor form av överskottsenergi. Allt är så lugnt här. Skönt tycker somliga men jobbigt tycker jag. Vart är allt ljud? Jag kanske håller på att bli galen vem vet? Man kan i alla fall säga att Vintern har kommit på riktigt till Dalarna och det är ju underbart. Är det bara jag som längtar att få fräsa ner på snowboarden för backarna? Å Jag vill ha en ny snowboard min är trasig så jag måste skaffa det men har jag råd? Nej så det går fetbort trågigt nog..

Idag fick jag en jättefin ring av min Mormor som hon har fått av sin Farmor. Så himla snällt! Tack min söta mormor!

Nu ska jag gå ut och gå. Jag behöver luft.!


Imorgon kan det hända att jag dekorerar min hud lite mer det visar sig ;)


/aw

puss


When I die then I die loveing you!








En sen tisdagskväll

Sitter här vid Lindas dator och skriver. Idag har jag jobbat från 16 till 22 ett skönt pass. Hade även en kille med i bilen idag som jag gick introduktion med mig. Det gick bra fast jag hade massa nya kunder att åka till. Skönt nog var alla trevliga.

Ikväll känns det som om mitt huvud är tomt. Som att dra ur ploppen ur ett badkar och se vattnet försvinna ner i avloppet så känns mitt huvud just nu. Är lite smått förvånad att förmågan att kuna trycka ner dessa tangenter fortfarande fungerar. Tankarna slår knut på varandra och John Blund kommer just nu krypandes över tröskeln på väg in i rummet. Jag vet att jag borde sova eftersom att jobbet lurar runt hörnet bortom John Blund. Men jag vill inte kan inte. Idag är en sådan dag då jag tänker tillbaka för mycket. Känns som om alla vaknar upp ur sitt förflutna och går vidare med stormsteg. Medans jag står kvar och trampar på samma ställe som för 3 månader sen. Jag vill att du ska finnas där och fånga mig när jag ramlar. För jag gör det ganska ofta. Vi kom tillsammans men du lämnade allt ensam. Jag längtar till den dagen du kan se mig i ögonen och kalla mig din vän. Och behandla mig som en vän ska bli behandlad.  Jag är blind och alltför godtrogen. Jag ser inte när folk inte förtjänar min vänskap för jag tänker att det blir bättre. Jag tror för gott om människor. Fast jag vet att vi är den egoistiskaste varelsen på denna jord. Men nu ska du veta att jag ger upp hoppet. Du är inte värd den smärtan jag får ta emot. Så this is it!





Ytterst bra sovmusik!
/aw

You've forget where the heart is!

Här sitter jag nyss hemkommen från Amba. revlig kväll i kota drag. Tankarna flyger runt som en kausell. Jag saknar dej så mycket så att hjärtat skiker av panik. Vad kommer att hända härnäst? KOmmer vi någonsin att ses igen? Jag hatar att vi aldrig fick den chansen vi förtjänade. Detta gör mig galen. Och jag är inte ens den känslosamma typen som de flesta tjejer är när det kommer till män! Men Du är speciell fast du inte ens förtjänar att vara det!
Jag måste sova nu innan tankarna drar iväg mig allt för långt bort.

/aw

Lördag kväll!

Linn sjunger och Ahlzen bajsar allt är som det ska! NU ska vi göra stan!:)



At Lindas place!

Då har man jobbat klart för dagen. Är sjukt trött nu det bara snurrar i huvudet. Kan knappt tänka klart. Och min stackars Linda som har jobbat 16h i sträck idag. Stackarn Hon är helt slut. Så slut så att hon ramlade nedför trappan på jobbet. Hon snubblade på första trappsteget gjorde en kullerbytta och föll ihop på golvet. Sen blev det hysteriskt skratt. Så man kan helt klart dra slutsattsen att vi båda är helt slut. Vi hade tänkt att kolla på en film men det får nog bli en annan dag. Blir att snarka kudde istället.

Godnatt, over and out!
/aw

på fötter

Nu är klockan tjugo i fyra och det är först nu jag är på fötter. Börjar jobb om tjugo minuter! Suck.. Hade jag åkt kollektivt hade jag kommit försent garanterat. Tur att jag har en personlig chaufför. Så skönt. Snart står bilen utanför och tutar. Bara att öppna dörren och hoppa in i bilen sen vips på jobbet. Idag ska jag jobba till kvart i tolv. Hoppas att det blir lete fet OB på det! Nej kära vänner dags att ta på sig skorna och jackan och gå ut i slasket. Tur att det bara är några meter till bilen. Kanske slipper bli blöt om fötterna. :)

/aw

.

Förvirrad!

0031

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova, ska sova riktigt länge. Gött med sovmorgon imorgon! :) Underbart!

Godnatt!
/aw

Slask, plask, blött, kallt, halt.

Jag är så trött på att så fort man går utanför dörren så blir man blöt om fötterna. Man går runt i de där blöta kalla skorna hela dagen och sen så blir man antingen förkyld eller sjuk. Jag är så trött på att gå runt och frysa bara för att man är blöt om fötterna. Vinterskorna håller inte slasket ute. Det tränger in genom sulorna och skon på en millisekund. Då får det hellre vara någon minusgrad så man slipper slasket. Men då har vi nästa problem som är att det blir halt och ännu kallare. Igår kväll när jag jobbade så lyckades jag ramla omkull. Så nu har jag världens största (överdrift) lårkaka. Den smärtar så mycket så att jag inte kan ligga på sidan. Det är inte okej någonstans. Vad ska man göra åt dessa problem i vintertider? Jo jag funderar på att inhandla ett par gummistövlar och en ny tjockare vinerjacka. Men stövlar hur hala är inte sulan på dem? Jag kommer ramla garanterat med min lycka och klantighet så att jag kommer att inskaffa mig en lårkaka även på högerbenet. Och en ny vinterjacka det behöver jag verkligen. Min har stoppningen eller vad man kan kalla det för blivit dålig så att den är inte lika tjock och varm på alla ställen. Men en vinterjacka hur mycket kostar inte en sådan? får räkna med kanske 2000kr och det känns som att det är viktigare att lägga pengarna på alla räkningar som lyckas dämpa in i brevlådan. Inte ett dugg kul. Nä jag är redan trött på vintern. Och för att inte tala om Julen. Jag har alltid älskat julen. Det har alltid varit min favorit högtid. Men efter att mina föräldrar gick ifrån varandra så känns det inte rlika roligt längre. Julen är förstörd för mig och det kommer den att vara tills den dag jag får egna barn. Vi brukar alltid fira julen hos mormor och morfar. Och det har alltid varit lika mysigt. Men efter ett samtal med min pappa så känns det inte lika självklart längre. Min mamma har träffat en ny karl. Och jag är jätte glad för hennes skull. Men jag älskar min pappa och jag vill inte att han ska känna sig utanför. Han vill inte vara med på julaftonskvällen, han tycker väl att det känns konstigt även fast han vet att han är välkommen. Så om jag nu är ledig vid jul vilket är tveksamt så kommer inte jag heller att vara med vid kvällen. Jag kommer att säga God Jul till alla under dagen och sedan laga mat med min pappa och ha en trevlig kväll med han. Det är i alla fall planen just nu. Även fast det känns som om jag är elak mot alla genom att inte dyka upp särskilt mot mamma. Men vad ska jag göra? Lika bra att börja fundera på det redan nu. Som sagt julafton har endast blivit ett stressmoment för mig. Jag vet varken ut eller in. Varför tänker jag ens på detta nu egentligen? Antagligen för att det julpyntas för fulla muggar här i Stockholm. I både fönster, trädgårdar och butiker. Buikerna är nästan värst. Nej jag ska lägga jultankarna på hyllan ett tag framöver.. Och komma på en lösning mot blöta fötter i stället.

Är i alla fall framme hos Linda nu. Vi har kollat på ett avsnitt av Berg flyttar in ska se ett till nu och sen dagens avsnitt av PH. Om vi orkar känner nu att ögonlocken böjar ge upp. Skönt med sovmorgon imorgon.¨Men jobbigt pass endå. Ska jobba från 1600 till 2345 om jag har tur. Blir antagligen senare. Suck!

/aw


Lill Lördag

Jaha då var det onsdag igen mitt i veckan. Inget speciellt egentligen men det lutar mot helg och det känns skönt även fast jag ska jobba men helg är alltid helg. Så klart det är(?) haha. Idag har jag jobbat och det gick hur bra som helst idag. Så det kändes skönt. Jag har blivit en jäkel på att läsa kartbok. Kanske ska bli kartboksläsare ni vet en sån som sitter bredvid rallyförare och säger hur de ska svänga. Den finns säkert ett namn för det men som sagt för mig är det kartboksläsare..
Jag kom hem för några timmar sedan och nu har jag precis duschat och gjort mig fräsch känslan är obeskrivlig. Eller rättare sagt underbar. Jag ska snart packa mig en liten väska för att bege mig av mot Alvik. Ska sova hos Linda ikväll. Mys! Även fast vi bara kommer att prata i 20 minuter och sedan antagligen däcka av trötthet. :) Men när kvinnan bor i ett spökhus kan man ju inte låta henne sova själv. Eller hur? Nej hörni nu måste jag göra klart det sista.
/aw

Baby butt

Mina fötter är som två små babyrumpor. En natt till med plastpåsar kräm och strumpor så är dom nog helt återställda! :) 

/aw

Godnatt for real!

Sov gott Det ska jag försöka med dessa 4a timmar jag kan få sova!
/aw

ett litet tips!

Får ni som jag torra fötter under vinterhalvåret?
Prova att smörja in fötterna med en fet kräm ett ganska tjockt lager och sen på med en liten plastpåse och en strumpa och sov så en natt så ska du se att det blir bättre. Funkar i alla fall skitbra för mig :)

Söta strumpor va ;)?
/aw

Varm mjölk?

Enligt Google så ska man dricka varm mjölk! Hoppas det funkar.. Haha ja jag är så desperat att sova så jag kollar smarta tips på google. Haha Får se om det funkar. Hoppas, hoppas.
Bilderna har förståss inget med texten att göra men jag tycker jag lyckades fånga en bra sida av Stockholm.
/aw

Jag är inte ens trött!

Klockan är tio i tolv och jag är inte ens trött! Fan också ska upp och jobba snart. Och känns det som om jag kommer att få någon sömn? Nej! Jag fattar inte att jag har sådana jävla sömnproblem! ÅÅ kom och slå mig däckad med en klubba! Nej men vad gör man när man måste sova men inte kan? Jag tror att jag får lov att ta en promenad eller något. Nej förresten det är galet kallt ute! Så vad gör man? 

/aw

Holy crap

Var in till stan en sväng för att fika med min Linda! Vi drack en kopp kaffe och hade lite givande pepp-snack. Sen var det bara att dra sig hemmåt i kylan igen. Och självklart gick det ingen buss eftersom att det både är söndag och röd dag. Typiskt. Nämnde jag att det är skit kallt ute? I alla fall jag gick längst vägen och så åker en buss förbi som det står "ej i trafik" på den åker tio meter från mig och sen stannar den. En kille som kör och hans kompis eller något som sitter bredvid. Chauffören säger åt mig att kliva in i bussen och att de ska köra mig hela vägen hem. Jag säger såklart att jag kan gå. Då kliver kompisen ut och börjar dra i min arm och säga att jag är otacksam han försöker tvinga in mig i bussen. Jag sparkar till han på smalbenet och säger åt han att släppa mig. Sen springer jag därifrån.. Helt jävla sjukt så imorgon är det jag som ringer sl och tar reda på vad det är för en stolle!
Nu ska jag kolla klart på PH sen ska jag sova!
/aw

Schleten

Fredagskvällen var minst sagt galen. Det blev inget ML vi drog på Meduza istället det är en rock bar i Gamla Stan. Dom spelar skitbra musik där första låten som spelades när vi kom in var Aerials med System of a down.
Jag som hade bestämt att inte köpa mer än en öl inne på krogen eftersom att jag hade hävt i mig en liter vin innan. Hur slutade det? Inge bra tydligen eftersom att jag blev utslängd. Haha fy fan säger jag bara. Länge sen det hände. Men men så blir det ibland. Amanda och Josefin var kvar på krogen och jag vaknade upp i Gustavfsberg(?) ;O Haha jaja sånt som händer. Igår sov jag i princip hela dagen.. Eller på riktigt jag sov hela dagen. Helt utmattad var jag. Fy fan. Saken är klar. Jag ska inte dricka på ett bra tag framöver. Usch! Nu ska jag ta en promenad och vänta på min telefonkod. Har ju glömt bort den så kan inte slå på mobilen.. Fuck!
/aw

Dekadansen


Party

Nu ska jag iväg för att möta upp brudarna vid centralen för att sedan ta oss in till Marie Laveau för en galen kväll!


SKÅL!
/aw

Färdig

Jag är helt slut i både kropp och själ! börjar helt klart bli dags för mig att krypa till kojs. Jag ska dricka upp mitt te och sen ska jag somna och sova enda tills klockan ringer imorgon bitti.
Godnatt!
/aw

Snabb vända på stan

Kom hem för en liten stund sen. Va in till stan för att träffa systrarna G :) Vi kikade lite snabbt i affärer och när de hade lämnat mig för middag hos sin farmor så kikade jag in på Åhléns en snabbis och spontanhandlade en jacka. Sedan knatade fötterna som av sig själv in på H&M för att fynda en skjorta. Har haft en bra dag helt enkelt.
Skjorta: H&M 199:-
Jacka: Åhléns 599:-
Haha bjussar på den nu när det fortfarande är lite halloween tider. Håll med om att jag inte behöver ha någon mask ;)
/aw

God Morgon!

Godmorgon kära vänner. Har ni sovit gott? Jag har sovit för lite i natt. gick och la mig kl 0600 och vaknade 0730 och var hur pigg som helst. Antar att tröttheten kommer att visa sig skarpt fram mot kvällen. Idag anlände äntligen mitt bankort i brevlådan.. Jag tappade ju mitt i Lördags på krogen.. Men nu har jag ett nytt så nu är det bara att shoppa loss igen! Woho Så jag tänkte åka in till stan och köpa mig en väska.. Låter inte det fantastiskt? Kanske kan bli en jacka också om jag hittar någon..
Idag har de vackra Amanda och Josefin kommit till stockholm också så tänkte möta upp dom inne i stan någonstans. Måste kila förbi systemet också och köpa mig en partydrog till imorgon. ;) Är det bara jag som tycker att veckorna går sjukt fort? Känns som om det kommer att säga swisch sen sitter man där 80 år gammal och dement som en jävla grönsak. Jag vill inte bli gammal. Forever young! Förvisso kan man operera bort rynkor med mera men man kan ju inte operera hjärnan yngre. Tänk om man kunde föryngra sina celler så man inte fick rynkor och blev vimsig och snurrig i bollen. Hmmm jag tar patent på den iden, Fast nä jag tror man måste vara ett gäng högutbildade forskare och läkare för att uppnå det. Men jag kan gärna vara med och dela på vinsten ;) höhö! Nej nu ska jag göra mig klar för en dag på stan.
/aw

Bedtimestory

Kom och gör mig trött. Vi kan göra något tråkigt så jag blir trött. Typ plugga matte. Det var en dum ide att dricka kaffe och kolla på dansande grisar:P haha Jag ska gå ut och röka och sen kika en film å sova!
Godnatt!
/aw

Dancin' pigg

HAHAHAHAAHAHA SÅ JÄVLA KUL GRIS
satt och skrattade högt för mej själv i 5 minuter
SVINKUL ;)

Mitt i natta!

Här sitter jag som en iller bänkad framför datorn med en kopp smaskigt kaffe. Jag är fantastiskt duktig på att koka kaffe. Starkt och gott. En liten energikick såhär mitt i natta. Som om jag skulle behöva det egentligen. Njaa inte riktigt. Imorgon kommer mina söta töser Amanda och Josefin till Stockholm. De ska förvisso hälsa på sin Farmor. men jag kan väl få låtsas att det är mig dom kommer långväga för att träffa. :P Men helgen kommer i alla fall att bli nice. Antagligen utgång på fredag. Blir nog på Söder har inte lust att gå på stureplan. Och på söder är människorna en aning lättare att hänga med. Skönt folk helt enkelt och inte bara plastikopererade silikonpumpade bimbos. Känner att jag inte pallar med dessa barbie dockor denna helg. hAHA nog om det.
Jag känner ett stort shopping behov. Men vad ska man inhandla? Alla butiker är stängda hm ska nog internet shoppa lite idag igen. Det piggar alltid upp humöret och jag känner att höstdepretionen är på väg även till mig. Hösten är fin i början med alla vackra färger. Men nu är träden kala, färgerna är borta allt är svart och grått. Kylan kommer krypandes för varje dag som går nu. Usch! Inte okej..
Kaffe är aldrig fel!
/aw

Guess what

Helgen har gått i ultrarapid. Emelie kom och besökte mig här i stockholm på fredagen och stannade enda till Söndag. Vi hann med att flytta, festa, hamna på efterfest lååångt ute i Nacka, festa igen, vara internationella ;) haha tappa bankkort, och kika lite i stan. Och helgen avslutades med en middag inne i Gamla stan. Skit rolig helg.
Och nu är man tillbaka i vardagen igen som innefattar jobb, jobb och åter jobb. Men det är bara bra. Jag får se fram emot min utsmyckning som jag ska göra längre fram. Tänker inte avslöja vad det är. Men ni kan få tre ledtrådar. 1. det kostar ca 10 000. 2 Det kan vara permanent. 3. Många är emot det.
Gissa på! :)
Nu ska jag lägga mig och läsa lite. Men först ska jag ringa Emelie för lite update! :)
/aw

RSS 2.0