I ett annat land, en annan värld.

Jag är upprörd världen är fruktansvärd. Är det någonting som stör mig så är det orättvisor i världen. Vissa människor vaknar upp av ljudet av bomber k-pistar och granater, de äter frukost, lunch och middag till dessa ljud. (om de ens har råd att göra det), barn leker och tonåringar spelar fotboll och kanske tar sin första öl till även de till ljud av bomber k-pistar och granater. En mamma grälar med sin man till samma ljud som en pappa ser sitt barn i ögonen med gråten i halsen och säger "pappa kommer hem igen, när kriget är slut". De somnar åt dessa ljud och om de har "tur" vaknar de upp igen till det. Det är ofattbart för mig att det kan få gå till på detta sätt. Vad skulle hända om man samlade alla världens stormakter så som USA, Kina, Japan och drog igång ett fredståg. Man kan inte motsvara bomber med mer bomber då slutar det i en massaker full av ännu fler bomber och ännu mera död. Och att det har gått så pass långt att vi har fått självmordsbombare i Sverige är ju helt sinnes. Eller? Jag frågar mig själv:  "Varför ska just vi bli chockade av 1 självmordsbombare i hela Sverige? När det finns de som går igenom det varje dag"! Jag förstår inte varför vi har blivit välsignade. Under mina 20år i livet har det hänt en gång. Medan på andra sidor av vår jord så finns där bebisar på 2år som fått gå igenom detta 20 gånger och även fler. Självklart önskar jag inte att vi ska ha självmordsbombare i Sverige. Men det är inget jag önskar något annat land heller. Det jag menar är varför har just de blivit utsatta och inte vi? Och när vi vet att det finns terrorister i många länder och många gånger har dessa varit kända för all världens media. Varför gör vi inte något???? Att sätta in trupper är inte bra nog. Jag tror mer på fredståg. Ett stort mega fredståg. Kan vi inte hjälpas åt? Gå igenom land för land där det är krig och ta tillfånga all världens terrorister alla dessa manipulativa män och kvinnor som utgör sig vara någon form av terroristisk ledare eller som svär sig att denne kan lova att 30 oskulder kommer att stå på rad väntandes i himlen. Samla alla dessa idioter och eliminera dem från våran värld. För enligt mig är de inte värda ett piss i samhället. Inte utanför det heller för den delen. Bort med dom äckliga jävla svinen. Jag menar om dessa diktatorer kan lova oskulder till höger och vänster men skickar dessa "mindre betydelsefulla" personer att utföra smutsjobbet. Borde då inte dessa fatta att det inte är sant. Ingen kommer att vänta på dom i himlen. Men eftersom att de dödat hundratusentals personer (om man ska se en kristen skildring på det hela) så väntar Lucifer glatt i helvetet.
I ett land som Sverige kan man alltså känna sig ganska trygg sannorlikheten på att vi skulle bli bombade av en självmordsbombare är minimal. Men chansen finns. Men vad fan gör det? Det verkar som att detta måste ske i Sverige för att folk ska haja till och inse att livet bara är lånat under en kort period. Bäst att göra det bästa med det. Vilket jag tycker är att hjälpa andra människor i nöd. De förtjänar också att få ut det bästa utav livet. Så skitsamma om Sverige blir fullt av invandrare från höger och vänster. Låt dem komma, hjälp dem. Låt de bo här, låt de arbeta, låt de le, låt de göra fel, låt de lära sig av sina misstag, låt de gå i skolan, låt de leka, låt de drömma, låt de lyckas, låt de skratta, låt de leva. Fler länder borde hjälpa andra länder.

Med detta sagt vill jag bara säga en sista sak medans jag ändå redan är förbannad jag låter det bara komma. " Fan ta er alla jävla idioter som röstat på Sverige demokraterna förstår ni vad ni gör? Ni har makten att krossa människors liv. Och ni har makten att låta bli. Men ni väljer att krossa drömmar, hopp och människors framtid. Man leker inte med sådant. Alla rasister, nazister även homofober alla ni med sjuka åsikter FUCK YOU! LÅT MÄNNISKOR VARA MÄNNISKOR. ALLA ÄR VI OLIKA VILKET ÄR UNIKT OCH VACKERT. LÅT FOLKET VARA FRIA SÅ LÅT OSS RÄDDA ALLA VI KAN!!!! Jag önskar att min röst blev hörd, att någonting inträffade att jag inte bara var en yngkling med en liten röst som ingen egentligen bryr sig om när denne klämmer fram en åsikt. Det är inte klimatet som hotar vår värld. Det är vi. Med den här stilen har vi bombat varenda levande själ till döds innan klimatet dragit sitt korståg. JAG VILL FÖRÄNDRA VÄRLDEN!

Ps. Jag ber om ursäkt för mina ordval. Men dessa frågor gör mig riktigt förbannad så jag kan inte hålla tillbaka dom Ds.

/aw

2 byten. Restid: 45 minuter
MiljöPris
ca 09:55 - 10:11 buss 607 från Silverdals kapell mot Karolinska sjukhuset. Kliv av vid Karolinska sjukhuset.
10:16 - ca 10:23 blåbuss 3 från Karolinska sjukhuset mot Södersjukhuset. Kliv av vid S:t Eriksplan.
10:31 - 10:40 tunnelbanans gröna linje 17 från S:t Eriksplan mot Åkeshov. Kliv av vid Alvik

Healing

I kväll har jag fått prova på något nytt nämligen att bli healad. Jag har klagat mycket på min nacke och ena käken som hela tiden låser sig. Jag pratade om detta med kvinnan jag är inneboende hos. Hon berättade att hon jobbat mycket med heeling och energier. Så hon var vänlig att göra ett försök på mig. Och det låter skumt men jag riktigt kände hur jag blev varm i hela kroppen. Det kändes verkligen som att något tillfördes till min kropp eller mitt sinne jag vet inte riktigt. Men det är verkligen något jag kan rekommendera. Jag blev verkligen helt slut efteråt just för att man slappnar av så otroligt mycket. Så nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar upp i morgon med en lite mer positiv anda. Och framför allt lite ny energi i dessa mörka vintertider. Nu ska jag lyssna på panflöjt och sova. Imorgon står ett långt arbetspass på schemat.


Godnatt!
/aw

Fan

Det är inte så kul att det är såhär. Vad ska jag göra.

Hur ska du veta om jag inte sagt hur. Och hur ska jag våga chansa jag som aldrig haft någon tur? Jag önskar att jag kunde gå i ide jag med och sova enda till våren står i glans. Jag tycker om vintern med alla trevliga vintersporter men just nu är det lite jobbigt när allt kommer omkring. Du är en fantastisk människa det har varit upp och ner. Men Du är en av de bästa personerna jag någonsin har träffat. Du finns alltid där med kloka råd. Men ändå så ligger humorn och lurar bakom knuten vilket är toppen. Jag har aldrig sett någonting så klart förut aldrig någonsin. Du är en bästa vän och det vill jag inte förstöra så jag låter det gå. Fan det skulle ha varit du! Fast jag inte sett dej på så länge tänker jag på dej ibland. Det var någonting som fastnade på mig något som aldrig helt försvann. Fick jag spela om partiet fick jag chansen en gång till. Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv. Alla klockor alla körer alla änglars orglar skulle varit för oss alla himlens trummor alla sagor alla under allt på en och samma gång. Fan det skulle varit du. Fast det var en sådan kort romans var det något jag borde ha förstått sådana chanser kommer en gång bara aldrig att dom kommer två. Det skulle ha varit du!
You are my sweetest downfall



Godnatt!
/aw

;P

Kass bild men ny hårfärg ;P




Hmm?

Denna man ställer alltid en massa konstiga frågor till mig och jag förstår inte ett dugg???

hej  snygg
gillar  killar  kort  hår?
mm
baby
Amanda says:
varför frågar du mig om  killar gillar kort hår?
hur ska jag kunna veta det?
Mikael says:
n
gör  du  de?
spelar  nå  roll  för  dig
Amanda says:
jag är ingen kille så kan inte svara på den frågan
Mikael says:
nej  är  inte  du  gillar  när  dom  är  de
hej  snygg
gillar  killar  kort  hår?
mm
baby

Amanda says:
varför frågar du mig om  killar gillar kort hår?
hur ska jag kunna veta det?

Mikael says:
n
gör  du  de?
spelar  nå  roll  för  dig

Amanda says:
jag är ingen kille så kan inte svara på den frågan

Mikael says:
nej  är  inte  du  gillar  när  dom  är  de


Fattar ingenting vet inte ens vem denna Mikael är så, vi säger adjöss!!!

RSS 2.0