Norge

Jag och Emmy följde med Erik och Johan till Norge för att gå på 27års fest. Resan dit var gaalen, jag och emmy var sjukt pepp. Men resan blev tyvärr inte som vi tänkt oss det var tjugo som åldersgräns överallt. Men vi hade kul ändå. Som tur var.
Jag kan säga att fan vad norskarna verkar vara besatta av nakenskulpturer. Gick igenom någon kama-sutra park typ vet inte vad den heter eller kommer väl bara stava fel om jag försöker. De hade en skulptur som skulle föreställa en penis och i den var det massa kravlande människor. De hade även avbildat en vagina. Mysigt Norskar mysigt.. Kanske kommer upp en bild längre fram.

/aw


Sjuka värld

Vad är det egentligen som händer i våra huvuden när vi känner att det inte längre är värt att kämpa vidare. Man bara ger upp. Självmord har ökat drastiskt i Sverige. Se bara hur mycket det har ökat i lilla Gagnef det senaste året. Och nu har det hänt igen. Igår. Jag kan inte förstå vad som händer i huvudet när man beslutar sig att göra det. Men snälla kan inte allt få ett slut någon gång...

/aw

Hemma

Jaha då var man hemma på landsbyggden igen. Där alla man möter på gatan säger hej även fast man kanske inte känner dom så väl. "Stockholm är väldigt socialt" men det är det inte om man inte känner någon då är det mycket folk men väldigt osocialt. Förstår ni vad jag menar? Eller kanske babblar jag bara i gåtor.

I alla fall innan jag satte mig på tåget för att åka hem, tog jag en bönsallad på donken. Jag blev possitivt överraskad när en kille som jobbade där kom fram och frågade " kan jag ta bort din bricka"? Jag måste ha sett ut som en idiot för chockad blev jag. Håller donken på att bli ett "fint" matställe? Antaglegen var det en sådandär engångshändelse. Men man vet aldrig.

Just nu är jag hemma hos Tiina i Borlänge. Vi ska dricka te och ta en smoke nu och sedan ska vi såklart kika på idol. Som typ resten av Sveriges befolkning. Jag som många andra finner det roligt att se när andra gör bort sig och andra som då lyckas. Men jag beundrar dom alla även om de kan sjunga eller inte. Tänk er att ställa sig framför en jury och dessutom bli filmad så att hela Sveriges befolkning kan se det. Fattar ni vilket mod de har. Jag skulle nog aldrig våga det. Creds till alla er som gjort eller tänker göra det.! Ni har alla ballar av stål!

Nej nu ska jag sluta tjata. Ha en trevlig kväll, det tänker jag ha!

/aw


Storstaden

Jag trivs verkligen här i Stockholm. Jag älskar all fart och rörelse. Hela tiden är det något som händer. Arbetsintervjuen gick bra tror jag. Jag var inte så värst nervös när jag väl gick in där. Förhoppningsvis får jag det jobbet och då är det bara att försöka skaffa ett till. Igår sökte jag sägert 10 olika jobb men det är väldigt liten sannorlikhet att jag skulle få ett så snabbt. Det är ju väldigt många som söker jobb nu. Men kommer jag bara bort från dalarna så då är jag nöjd med vilket skitjobb som helst.

Jag ska snart dra mig bort mot stan för att lite senare sätta mig på ett tåg och dra hem. Men först ska jag packa klart. Sen kanske jag smäller på och köper ett par till skor också. Vem vet.. Igår när jag var på stan köpte jag ett par Vita Converce, en bh och ett par trosor. Mer hanns inte med även fast jag hade jätte låååång tid på mig.

Nej mina kära vänner ni får fortsätta att be för mig. Haha

/aw


Jag drar

Nu är det inte långt kvar till mitt tåg mot Stockholm går. Jag är inte ens nervös än men det kommer väl:P
Min tågbiljett kostade så mycket som en krona=) Underbaaart

Nu ska jag packa det sista för jag drar.=D

/aw

Uppdrag jeans!

Jaha då har man i alla fall fått lite gjort idag.. Nu har jag precis gjort mig klar för att åka till stan och träffa Tiina. Jag måste ha ett par nya jeans eller 3^^. Om en minut ringer faster Pia och sedan bär det av.

/aw


Förändringar

Förändringar sker många gånger i våra liv. Ibland kan det vara svårt att acceptera när en förändring lurar bakom ett hörn. Men ibland kan det kännas som om 8 kilo lyfts bort ifrån ens axlar. Ibland är det en bra förändring och ibland är det en mindre bra och kanske till och med dålig förändring som sker i våra liv (tur att det då finns folk som jobbar med att hjälpa till när sådant händer).

Men jag tror faktiskt att jag har stapplat in på en bra sådan, förändring alltså. Jag tänker dock inte berätta än vad som komma skall. Ingenting är klart än. Men det jag kan säga är att önska mig lycka till inför måndagen.

/aw


Packåsna

jag har tagit en liten paus i allt som flytt har att göra med. Jag är sjukt sklut i ryggen måste lära mig att "lyfta med knäna" Men ack vad svårt det kan vara då. Tror jag har gått och blivit en packåsna.

Igår såg vi "Sommaren med Göran". Bättre sent än aldrig säger jag. Den var bra, rolig. Men den levde inte helt upp till mina förväntningar. Att dömma från reklamsnuttarna på tv kanske inte är så bra. Men där verkar den sjukt rolig. Men gott folk det ni får är en rolig film, men som kunde ha varit sjukt rolig film.

Back to donkykong!

/aw


Oh happy day

Igår var jag ute och red!!! Wohoo fan vad kul det var. jag saknar verkligen hästis tiden. Men nu är det så att jag har sådan tur att Vicky låter mig rida Nella. Jag ska rida igång henne åt Vicky och sedan bygga upp hennes kondition och förhoppningsvis hennes muskler också. Så himla kul är det:)


Merrie Medalist (Billy) Min förra lilla New Forest Ponny



Idag gick jag
upp vid 06:50=O Jag lixom! Det är ganska otroligt faktiskt jag som brukar sova aaaas länge på dagarna. Men det är lika bra att gå upp i tid då jag har väldigt mycket att göra. Jag ska tvätta, städa, packa i saker i flyttkartonger. Och sen ska jag ut och rida:) Och lite senare i kväll ska jag kanske på Bio. Nåväl nu har jag inte tid att sitta här längre.

Ha en bra dag!

/aw


Lucky me

Jaha då sitter jag här igen har nyss vaknat och kan inte somna om. Klockan är 03.15 kul! Fan jag önskar att jag kunde somna om med en gång men går det? NEJ. Totalt jävla omöjligt. Imorgon ska jag i alla fall ut och rida och det ska bli kul. I alla fall något att se fram emot. Jag tror fan att jag ska ta och gå ut och gå så  jag blir trött(?) Snälllla gör mig trött!

/aw


Myspys

Jag är ganska sliten och trött, ingen aning om varför. Och ont i halsen och huvudet har jag också plus att jag har suttit i gräset idag så nu har jag fått allergiprickar. Synd om mig idag, jag vet.

Nu har jag i alla fall krypit ned i myskläderna och ska snart se på en film med mammi! Mysigt ska det bli. Sen ska jag nog gå och lägga mig så att jag orkar måla imorgon.

 

/aw


Shine on

Nyss pratat med Tiina och nu ska hon tydligen jobba i kväll balle också! Det betyder alltså att jag har stressat i onödan och det var ju satans onödigt. Men, men är som det är.!

Jag är i alla fall klar nu och om en timme tar jag bussen in till stan. Jag ska in till stan för att söka jobb. Jag måste verkligen ha ett jobb nu. Så tråkigt att sitta hemma när alla andra jobbar/är i skolan. Det systemet blir lätt långtråkigt.


Outfit:


Klänning: GinaTricot
Halsband: Pearls for girls
Armband: Glitter
Leggins: MQ

Facelook:




/aw


Tierd

Idag gick jag upp klockan 7 trött som ett as var jag men kämpade mig upp trots allt så att jag hinner måla duscha och göra mig klar innan jag ska åka till Tiina:) Vi ska ut och ta en långpromenad skönt ska det bli. Långpromenader kan vara det bästa som finns det är så grymt skönt! Särskilt efteråt.

Under natten har jag lyckats fått en fet förkylning över mig. har jätte ont i halsen, huvudet och kroppen känns som en ända stor muskelknut. Kan bero på solstols-sovningen. Haha!

/aw


Orättvist?

Ni vet den där linjen som man brukade busringa till när man var lite yngre, one to one tror jag den heter. När flickor ringer gratis och killar får betala typ 7kr i minuten. När vi hela tiden strävar efter jämnställdhet varför inte då låta båda parter betala typ 3kr var/minut? Tänk er de killar som är seriösa med att hitta en tjej (och då menar jag inte alla pervon som faktiskt kretsar på den linjen) tänk när de betalar typ 7kr i minuten och så får de snacka med någon brud, som sitter med ett tjejgäng och bara driver. Här är det faktiskt synd om killarna(?). Vad tycker ni?

/aw

No sleep

Jag vaknade just kunde inte somna om. Kokade mig en kopp grönt te och satte mig här, framför den högtekniologiska lådan.

Jag drömde en såndär dröm som gör att man vaknar i panik och sätter sig upp i sängen. Jag drömde om Simon. Vi var på krogen, på s2 har jag för mig. Vi satt ute och pratade om allt som hänt och om gamla roliga historier sedan man var ett litet barn. Vi skrattade åt varandras historier den ena knäppare än den andra. Tills vi blev avbrutna av Tiina som säger " Haha Amanda vem sitter du och pratar med dig själv"? Jag kollar på henne som om hon skulle vara korkad och säger något i stil med "Nej jag pratar med sii" Jag kollar där han suttit och blir tyst. Han satt inte kvar där han suttit förut. "sii"? Jag hör då simons röst igen så klar som om han skulle vara där på riktigt. "Hon kan inte se mig Amanda, jag finns inte längre kvar förutom hos dom som inte släppt taget om mig än". Jag började gråta i drömmen och sedan frågade jag han varför han valde att avsluta sitt liv. Jag fick inget direkt svar på den frågan mer än att vi alla skulle förstå och se med andra ögon en vacker dag.
Helt plötsligt var jag borta från krogen och påväg till kyrkogården. Där jag ännu inte har varit sedan begravningen varje gång jag ska åka dit så går det bara inte. Men i drömmen var jag där. Jag satt mig framför stenen och grät, då kände jag en hand på min axel. Precis då vaknade jag och satte mig upp i sängen i panik och bölade så jag kippade efter andan.

Tack för att du finns kvar i drömmarna, då känns det som att en del av dig finns kvar.




/aw

let's go

Godmorgon eller god förmiddag är det väl egentligen. Jag ska just dra på mig träningskläderna och springa en vända. Det finns ingen bättre känsla i kroppen än den där "stolthets" känslan man får efter ett träningspass. Eller vad säger ni(?)

Lite senare idag ska jag även bort att fortsätta mitt målar projekt. Det tar verkligen mer tid än vad jag trott från början..


Idag är det 1a september vilket betyder att nu Tiina sätter vi igång.
Inget festande på en månad. Får se hur det går. Men känner som så att om jag inte klarar av att INTE dricka på en månad, så har jag alkoholproblem. Så är det!


Falun någon gång i sommras. Might be Falukalaset


/aw


RSS 2.0