#


Huvudet trillade av skaftet

Fan jag som var så duktig och tänkte att jag ska städa och fixa inför flytten men gör jag det? Nej! för vad händer? Jo jag åker på den jävligaste migränen ever så jag ligger nerbäddad i sängen och lyssnar på "sova" listan på spotify. Å bra att det ser ut som fan när emelie kommer imorgon.. Aja hon har väl sätt värre saker i sitt liv. Nu tar sova listan över och ögonlocken är tunga.
/aw

00:13

Om ditt hjärta stannar kan du få mitt
Det är redan ditt

/aw

Red face!

Hejsan hoppsan! Haha rolig grej jag har jobbat från klockan kvart i sju i morse och ska jobba till tio i kväll och när jag körde omkring i bilen och skulle kolla backspeckeln så fick jag en skymt av mitt ansikte som är RÖTT som bara den. Är jag generad? - Nej! Så jag antar att jag är lite sliten. Sömnbristen börjar krypa fram då man minst anar det. och klockan är endast tre nu så tänk färgen på mitt ansikte i kväll när jag kommer hem om det är rött nu. Haha jaja smällar man får ta.
/aw

Östersjön!

Jag kan börja med att säga att kryssningen var helt galen. Allt började på tågstationen i Djurås. Jag kom på att jag glömt min färdkost hemma i form av 3 Mariestad. Säg vad ni vill men det är min absoluta favorit öl.. Så jag fick knata in på Systemet och köpa mig tre nya. MUMS tänkte jag. Men vad jag inte visste då var att dessa tre öl inte skulle behövas. På tåget fick jag två små flaskor Jäger. Som jag drack upp ganska fort. På bussen från Borlänge till Stockholm drack jag då mina tre Mariestad och en shot Doolies. Väl framme i Stockholm Drack jag en öl och en drink i en trevlig liten bar i värtahamnen. Väl på båten vet jag att vi gjorde oss klara för kvällen. Och där som en bomb slutar min kväll. Fast den bara hade börjat. Det vill säga, jag har inte ett enda enstakaste litet minne från denna Kryssning som gick av stapeln den 21 oktober. Inte ett enda förutom det jag har sagt här så jag låter bilderna och en video tala för sig själva. 















Partyyy tydligen! ;)


MOVIEE STARS!




HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAH!

Mama i'm coming home!

Klockan ringde tio i fem i morse och kan skryta med att det nästan inte tog emot alls ;) höhö. Vaken är jag i alla fall och redo för att åka iväg till jobbet. Jag har packat klart det sista nu på morgonen inför resan till familjen i Dalarna i dag. Och för att inte glömma kryssningen som är på torsdag :) Ska bli så sjukt kul har inte varit på kryssning sen jag gick i 9an!.. Så det är dags!
Nej nu måste jag åka!
Ha en bra dag!
/aw

Flytt kartonger, vin och en resväska!

Sitter här och skriver med ett glas vin vid min sida. Jag börjar alltid med allting i sista sekund. Så varför göra det annorlunda denna gång. Jag ska flytta igen vart? ingen aning men vad fan det löser sig ;) haha det borde det göra! Jag orkar inte tänka på det nu i alla fall så lägger det på hyllan! Till sista sekund! Just nu så sitter jag på mitt golv med kläder i högar upp till öronen vid min sida. Vad ska man ta med sig? Jag åker till Dalarna imorgon för att hälsa på familj, släkt och vänner. Sen ska jag också åka på kryssning på torsdag. Kommer att bli grymt! Då kör vi ta mej fan ALL IN!
Jag just nu! Ser ni röran? Huh!
/aw

Födelsedag!

Blev en födelsedagsfika med Linda på stan jätte mysigt skönt att få prata av sig lite! Fick även en superfin senapsgul halsduk från monki. Haha söt hon är som snappar upp allt jag säger! Och fy ja vad jag har tjatat om att hitta den perfekta färgen å så gör hon det. Blev så sjukt glad. Tack igen fina fina Linda.
Och tack för att jag fick prata med dig idag ...... Det betyder sjukt mycket. Du gjorde hela min kväll ljusare!




/aw

Happy birthday to me

Grattis på födelsedagen Inger Amanda Lovisa Westling!

Tack!



/aw

Min sista dag som tonåring!

Min sista dag som tonåring idag och vad har jag gjort av den? Jag har inte gjort någonting över huvud taget. Jag antar att jag borde vara ute och festa! Men det gör jag inte. Eftersom att min mobil blev stulen för några dagar sedan så kan jag inte ha någon kontakt med mina vänner hemifrån, förutom över datorn. Det är inte samma sak. Jag har nog aldrig tidigare i mitt liv känt mig så ensam. Jag saknar mina vänner där i Dalarna så sjukt mycket. Jag saknar mina föräldrar. Jag fick ett litet paket med posten i förrgår från mamma. Först ett kort med texten. "Jag hoppas din födelsedag blir alldeles speciell, att alla dina önskningar slår in, för ingen annan i hela världen förtjänar det mer än du. Puss och kram, Mamma". Jag började lipa som ett litet barn och kände att jag bara ville krama om henne och berätta för henne hur mycket hon betyder för mig. Och som den söta mamman hon är så fick jag även en bok och eftersom att hon är just en mamma så fick jag vegetariska vitaminer också! Så himla söt.
Under mina år som tonåring har jag. Varit en dålig dotter och en dålig förebild för mina småkusiner. Jag har skämt ut mig. Jag har misslyckats med det mesta. Jag har skämt ut min familj. Jag har betett mig illa. Jag har festat lite för mycket i tidig ålder. Jag har rökt. Jag har gjort dumma saker. Jag har gjort saker som jag sedan ångrat. Jag har gått i skolan. Jag har fått bra betyg. Jag har haft jobb. Jag har fått sparken från jobb. Jag har flyttat ifrån min mamma med min pappa. Jag har gått igenom svåra familjetider. Jag har förlorat människor som betytt mycket för mig. Jag har kämpat. Jag har fått ett jobb till som jag har kvar. Jag har flyttat till Stockholm. Jag har blivit utslängd från mitt kollektiv. Jag har hittat nytt boende(?). Och detta är bara en tusen del av allt som hänt.
Vad kommer att hända härnäst? Jag är vuxen om 55 minuter! Jag vill inte, det kommer bara smälla till så är jag 42!
Uscha just nu mår jag inge bra inte för att jag fyller år utan för att jag känner en enorm tomhet och saknad inom mig. Dels för min familj och mina vänner men dels för en annan person också. Som på något sätt har satt sina djupa spår och sår i mig. Nej jag behöver en paus åka bort ett tag! Tur att jag ska på kryssning snart! Det ser jag fram emot.
På återseende kära vänner!
/aw

olycksbarn

Jag är ett olycksbarn ingenting jag någonsin gjort har blivit bra! Eller jo vissa saker men jag har sån jävla otur hela tiden helvete också!

Jag vill

Jag vill inte oroa mej för att bli gammal. Jag vill inte oroa mej för att få någon konstig obotlig sjukdom. Jag vill inte oroa mej över mej. Jag vill inte känna att jag måste färga håret. Jag vill inte ha klädkris på morgonen. Jag vill inte ha materiella behov. Jag vill inte bli irriterad över att jag missade tuben och måste vänta på nästa i 3 min. Jag vill inte tycka synd om mej själv bara för att jag är förkyld. jag vill inte känna att få hjärtat krossat ska vara en jobbig grej.
Där ute i världen finns det folk som inte har tid att oroa sig för att bli gamla för att de redan har en hemsk sjukdom och hela tiden är rädd för att somna om nätterna för att de inte är säkra på om de kommer att vakna dagen efter. De kanske har någon sjukdom som gör att de inte ens kan färga håret på grund av alla kemikalier. De kanske aldrig får gå igenom en klädkris. För de kanske ligger på sjukhus och de enda de får ha på sig är sjukhuskläder i form av ett nattlinne. Vilket inte heller leder till några materiella behov eftersom att de ständigt får oroa sig för sin egna överlevnad. De får aldrig bli irriterade över att ha missat bussen eller liknande, för de kanske inte ens kan gå ut. Den dagen de blir förkylda kanske är den dagen som deras öde bestäms för att kroppen kanske inte klarar av en förkylning. De kanske aldrig får uppleva att få sina hjärtan krossade.
Jag önskar att de som har det såhär skulle få uppleva alla saker som jag oroar mej för. Inte för att gå bort i för tidig ålder av en sjukdom som sakta har tagit livet av dom. Livet är för orättvist och det vet vi. Så med detta vill jag säga lev varje sekund och var nöjd över dig själv. Du är bra som du är, så njut av livet medans du har det. Respektera andra och hjälp de som behöver hjälp. Var så snäll du kan!
/aw


Fredag

Nu har jag varit sjuk i ungefär en vecka och det suger men änligen börjar det bli bra igen så pass bra att jag ska jobba idag. Så nu är det bara att göra sej klar för jobbet och sen efter jobbet ska jag möta upp Linda inne i stan för en kaffe. Och vad händer sen då? Ingen aning fredag men verkar som om alla ska jobba imorgon så blir väl en lugn fredagskväll för min del. Dax att göra sej klar..
/aw

Jag är en dålig bloggare!

jag är dålig på att uppdatera that's a fact!

Saker som har hänt på senaste tiden!
Jag har fått ett jobb
Jag har flyttat hemifrån
Jag bor nu i Stockholm
Så kort men effektiv update! ska bli bättre tänkte jag nu. Men det visar sej!

/aw

RSS 2.0