Måndag förmiddag

Det är Måndag förmiddag och här sitter jag framför datorn. Har tagigt en kaffeslurp ute i solen. Vaknade runt 12 och inte har jag bråttom för det nej nej. Eftersom att jag varken pluggar eller jobbar så behöver jag inte, som de flesta andra stressa iväg till skolan eller jobbet. Men visst finns det nackdelar med mitt simpla levande. Kan bli ensamt när i princip ingen annan är hemma på dagarna. Men jag kan uppskatta ensamheten ibland, kan vara skönt att bara ta det lugnt och filosofera en stund.

Men bara för att jag är hemma så betyder det inte att jag sitter på min röv hela dagarna. Nej tvärtom. Jag har just utövat yoga. Underbar träningsform må jag säga. Verkligen värt att prova på. Det finns kurser i yoga för dom som inte vet hur man ska göra eller så finns alternativet att köpa en yoga-dvd. Prova det är kul.

Nej nu ska jag gå ut med Vega. Hon ligger och kollar på mig med ledsna små ögon. Skönt att det är sol ute, underbart..

Bläckis & Vega


/aw


sunday afternoon

Jag är sliten har huvudverk och mår allmänt illa. Har väl mig själv att skylla på egentligen. Men fan vad jag b o k s t a v l i g t talat hatar söndagar Fyyy faaaaaeeeennn!

 

/aw


Ibland har jag tur(?)

Det var ett tag sedan nu som jag uppdaterade i bloggen. Har haft dåligt om tid och ännu sämre lust. Ibland är det jätte kul att blogga men vissa stunder är det gööör tråkigt. Är jag ensam om att tycka så?

Ibland har jag tur för några dagar sedan vann jag 9000kr på ett utav alla miljoner "gissa ordet" program på tv där en ung snygg as irriterande brud står och babblar på om att klockan tickar skynda er och ring m.m. Jag satt där framför tv.n och var väldigt irriterad på att alla var så korkade, så jag ringde in och kom fram direkt till direktsänd tv=O Jag gissade rätt namn och vann pengarna. Tur för att jag inte har något jobb men ändå varför gör pengar oss så lyckliga? Kom inte och säg att du inte bryr dig om pengar för att utan pengar vad kan man då göra? Gå skogspromenader? Man kan iaf inte gå på bio, krogen, eller andra sorters nöjen. Jag är inte super materialistisk som många ungdommar är idag. "Typ ååh sååg du den dära snygga tröjan ja baah måste ha den lixom omg hade detta för två helger sedan kan verkligen inte ha det nu".

Fattar ni vart jag vill komma? Ändå så blev jag jävligt glad över pengarna sorligt att tänka på när somliga går med trasiga skor och letar mat i papperskorgar. Tänk om alla människor i de "rika" länderna kunde lägga en slant för brunnbyggerier m.m Något att tänka på kanske?

Men iaf tänker jag nu lägga en slant på en utekväll sista gången på en månad jag får gå ut :P Right Tiina?

Ready for a night out!


Klänning - Cubus
Jacka - Åhlèns
Skärp - Secondhand


/aw


Goodbye my friend

Emelie jag önskar dig all lycka i Örebro! Kommer sakna dig! Puss<3


Planer

Änntligen tack Tiina för att du finns 1a september då jääävlar!!

/aw

Fake

Du sa det, jag är ute ur ditt liv och du är ute ur mitt ditt falska jävla äckel!

Gone mad

Det är någon jävla idiot som håller på att trakasera Cecilia... FUCK YOU! Get a life bitch!


Haha fick bara lov att få ut en smula agretion:P Idag ska jag till Kupolen och shoppa lite :) woho behöver verkligen ett par nya jeans. Och ett nytt nagelack kan ju också  vara nice:) Nej har inte tid mer nu..

/aw

Krokodilchock

Idag har jag varit till Leksand en sväng har inte varit där sen studenten. så det var ju lite av en upplevelse;) Köpte en tröja på solblomman också så det var ju en händelserik resa.. Hann med en fika på gårdscafeet också. Prova citron/apelsin glassen där lätt värt det. Men deras Chai latte var en stor besvikelse. Smakade varm skummad mjölk i princip.

Jag har varit duktig och klippt gräset idag också. Riktigt stolt.:) Sen har jag och Cecilia varit i Älvsjön och badat där det numera bor en krokodiil eller en liten alligator (ser inte skillnaden) Det var en rejäl chock undra vem som har forslat dit den(?) har du upplysningar om det kontakta då polisen. Vi ringde någon djurförening som kom dit i en stor vit bussliknade fordon och skulle hämta den och lämna den på något Zoo hoppas jag. Om de skjuter den får de med mig att göra. För övrigt tog vi oss friheten att döpa den. Den heter Wärsting ala krokodil :D haha Men fatta SJUKT! Men missförstå mig inte den var ganska liten.

En as bra sak bara som gjorde min dag. BRING ME THE HORIZON kommer till Stockholm den 16:e oktober! :D Älskart

/aw

Badabada

Jag vet att jag varit väldigt dålig på att uppdatera på sista tiden. Men har varit ganska mycket, eller egentligen inte. Kanske är därför jag inte skrivit:P Emelie är här bada bada

/aw

RSS 2.0