Segskalle!

Fan att jag ska vara så jävla trött. La mig i soffan en sväng vid 10 och vaknade halv två! Fy fan vad dryygt! Nu ska jag städa och göra fint hemma för imorgon kommer min man hit:D Så idag kommer resten av dagen att spenderas städandes och lyssnades på muuusik:P sånt som händer ibland du vet! Sen i kväll ska jag iof till falun the big city trevligt, trevligt!:)

AMANDA NU STÄDAR DU!! okej snart! NUUUUUUUUUUUU! jaja! lika bra att börja är ju lika tråkigt om en timme som det är nu att börja alltså!:P

/aw

spontana jag!

I fredags hemma hos sebastian med amanda i falun får jag helt plötsligt för mig att åka till örebro. Och vad gör jag? JO jag åker till Örebro. Lite efter tio satte jag mig i bilen. Och klockan tolv var jag framme. Och vid 4 på morgonen åkte jag hem igen skulle nämnligen jobba hela dagen. INte att rekomendera, man ska fan vara utvilad på jobbet!

Igår vid elva hemma hos amanda i borlänge bestmde vi oss för att gå ut. Så det gjorde vi utan leg och allting. Så ja efter lite om och men kom vi in på krogen. Vi dansade fantastiskt mycket:) Men fan vad dryga män det finns på krogen slutade med att vi fick knuffa bort en kille. Som efter det blev förbannad och skulle slå oss. Tur att en annan kille kom och tröck iväg han. Usch säger jag bara. Och om man säger "jag har pojkvän låt mig vara" så får man kommentaren "jaha är han här eller"? Som om det hade spelat någon roll, det finns ju endå gränser. Fy fan vad arga vi var där ett tag!

Nu ska jag packa ihop mina grejjor och dra mig hemmåt för en riktig städtorsdag!


/aw

Puss!

Fan vad det är jobbigt med distans förhållanden. Som igår när det var världens åskväder då man bara vill mysa och sitta inne och inte göra någonting mer än att mysa, nej då måste man först ta sig till Örebro. Och när man väl är framme så är åskan över. Eller när man ska sova och säger godnatt att bara få se personen i ögonen i stället för att säga godnatt över telefonen. Fan vad detta kommer att bli en utmaning. Men om 7 dagar dvs. nästa fredag då kommer min kalaspuff hit:) Kommer att bli super mysigt. Haha vi har redan planerat hela helgen:P

Jag måste verkligen se till så att jag inte behöver jobba nästa helg. Vet inte riktigt hur man ska ta ledigt på ett bra sätt bara. Men förhoppningsvis förstår de om jag säger att min man har åkt hit från Örebro. :)

Idag är jag ledig och ska inte göra allt för mycket. Jag ska till Borlänge och scanna mina fötter så att jag kan köpa ett par bra jobbarskor/restaurangskor. Kan vara bra så att man inte får förslitningsskada i fötterna. Helt sjukt att efter att jag hade jobbat i 3 dagar så hade mina skosulor gått sönder helt. Det var hål i båda skorna. Jag tror att det är oljan som hamnar på golvet som gör så att skorna går sönder. Skitsamma!

Nej nu ska jag göra mig klar och åka iväg och köpa cigaretter för att sen dra vidare till staden där man bor alldeles för länge (vad rolig jag kan vara ibland, helt otroligt)

För övrigt är jag fantastiskt kär i min Robert! <3

/aw

Thihi

Har utan tvekan haft den mest fantastiska helgen någonsin<3. Åkte i fredags till örebro för att hälsa på R. Så jävla underbart har det varit. En riktig myshelg. Nu vill jag bara åka tillbaka men icke verkligheten med arbete väntar runt hörnet. Så jag får vänta ett tag tills jag har råd och är ledig. När jag satte mig på bussen från R,s lägenhet mot tåget kändes det skit jobbigt. Fy fan. Haha och jag visade även mina kvinnliga sidor och grät en skvätt hemma hos R innan vi skulle knata mot bussen. MEn men sånt som händer;P

Nu ska jag åka och jobba
So long for so long!
 
/aw


Hushållsarbete!

Jag sitter här och försöker fördriva lite tid. Väntar nämnligen på att tvätten ska vara klar så jag kan starta en till maskin. Blev inte så mycket gjort igår om jag ska vara helt ärlig:P.. Det är jobbigt och slitsamt att städa men så värt sen när allt är klart och kläderna luktar gott och garderoberna är rensade. Jag längtar!:) Jag ska diska också och sen så ska jag göra rent golvet och allt annat med min lille kompanjon Pro Aquan:).. Fan att tvättmaskinen ska vara så jävla seeeeg skönt om det bara hade tagit tio minuter eller något sådant:P Då hade det varit "roligare" att tvätta.

Såg ni sista avsnittet av Andra avenyn igår? Personligen så tycker jag att det var ett jävligt kasst slut. Kändes som om de skyndade på allt för att få ett slut på serien. Konstigt slut som bara den! Men nu så slipper man ha onsdagskvällarna uppbokade framför tv.n Så det är ju ett plus!;)

Nu ska jag göra iordning tvättkasse nummer två. Just nu tvättar jag vita kläder så blir svarta nu för omväxlings skull. Haha viktig info eller hur?:P

Ha en fantastisk torsdag hörs senare!
/aw


Bitarna faller på plats!

Igår kväll var fantastisk. Jag pratade med Emmy och Andreas i Telefonen:) De är just för tillfället i Israel och demonstrerar. Det var helt sjukt att få höra deras röster. Jag saknar dom bara ännu mera nu. Och det suger ju. Men ska jobba röven av mig för att sedan åka och jobba med dom någonstans. Andreas snackade om ett jobb i Nya Zeeland så får se vad det är för något. Jag är nog ganska pepp på det mesta. Jag var ju på Arbetsintervju i Måndags och idag fick jag reda på att jag fick jobbet. Ska jobba på Max börjar på tisdag. Det är väl kanske inte världens roligaste jobb men man tjänar pengar iaf. Och jag behöver pengar. Så jag kan göra något vettigt med mitt liv:) Jag kommer vara den enda vegetarianen som jobbar på max men om jag har tur kanke jag lyckas sasmla ihop pengar så jag kan ut i världen och rädda någon kossa från att sluta som hamburgare på max.

Usch och fy vad jag längtar till på fredag:) då ska jag ta mitt pick och pack och glida med tåget till Örebro:) Mer säger jag inte;) Höhö! Hoppas på en mys helg!:)

Nu ska jag göra det jag har skjutigt upp hela dagen. Nämligen sortera och tvätta mina kläder så att jag har rena kläder att ha på mig i helgen (örebro). Ska även riva ut allt från mina garderober och sortera om alltihopa. Och på Fredag kommer pappa hem med en till garderob till mig. Har för mycket kläder så de får inte plats. Men konstigt nog ingenting att ta på mig. Hm men har ingenting jag vill kasta heller. Och har redan rensat ur garderoben och skänkt iväg en massa saker jag inte använder. Hm aja! Nu ska jag slå på musik och sätta igång.

Mitt sovrum just nu!





ha en trevlig onsdag allihopa! Som ni ser så blir min slitsam!
/aw


100502

Vaknade sent idag. Med världens huvudverk. Suck! Men jag sket i huvudverken totalt. Jag och Tiina åkte till Borlänge (hon var på besök hos sin mama) vi satte oss på Waynes och sen kom Amanda:) Vi drack jättegoda fruktsmoothies! Sen var det träning som gällde då pappa skulle åka lite senare till jobbet så fanns det tid till det med.:) Nu är jag hemma igen och huvudverken är kvar. Irriterande nog. Nu sitter jag i stort sett och väntar på att pappa ska åka till jobbet så jag kan lägga mig raklång i soffan med Vega och bara mysa resten av kvällen. Kanske ladda batterierna inför morgondagen då jag ska på arbetsintervju. Jag ska även köpa biljetter till tåget på Fredag då jag ska åka till Örebro för en myshelg!:)

Nu ska jag kila iväg och kolla vad som finns i kylskåpet magen har börjat kurra. Så nu ska jag laga någon mat!:) Får se hur det går haha kanske slutar i katastrof:P

/aw


RSS 2.0