Mindre än 24h till avgång!

God Morgon! Nervositeten börjar stiga mig åt öronen. Om mindre än 24 h sitter jag på ett flyg på väg till London. I London ska jag byta flyg till ett som går till Hong Kong, sen från Hong Kong till Perth, Sen från Perth till Darwin. Jag är mest nervös över de byten jag ska göra. Flygplatsen i London är så stor så man får åka buss mellan terminalerna. Flygplatsen i Hong Kong är så stor så att man får åka tunnelbana mellan terminalerna. Är det någon som går vilse så är det ju garanterat jag. Idag är sista dagen jag får duscha på också på 4 dygn! Fy fan jag kommer att lukta som koskit när jag kommer fram. Mysigt att vandra omkring med en flugfarm swischandes runt öronen. Njaa! Men helt klart värt det. Igår sa jag hejdå till min kära vän Tiina. Och för några dagar sedan sa jag adjö till min kompanjon Amanda. Börjar bli lite jobbigt dethär. Jag hatar farväl. men det är väl ganska mänskligt.

Till alla er här i Sverige som jag känner och älskar. Jag lovar inget men jag ska försöka att skriva lite här under kategorin resor så att ni kan följa mig så gott det går.

Vi hörs i kväll!

I'm yours to keep if you want to!

Dålig uppdatering nu på slutet. Börar få lite resfeber. Det är nu ca 2 veckor kvar tills jag åker lite mer. I kväll så kör jag sista festen med gänget. Sitter hemma hos amanda i borlänge och dricker öl. Ytterst smakligt. Jag får verkligen passa på att njuta av tiden med gänget innan jag drar. Kommer att sakna alla jätte mycket men satidigt vet jag att jag kommer ha så jäkla roligt.

In i dimman

/aw

RSS 2.0