Peace and Love

Nu äntligen är det dags för Peace and Love festivalen i Borlänge:) Jag har en satans förkylning jag fattar inte varför den kommer nu. Jag är ju arbetslös så jag har lixom all tid i världen att vara förkyld. Men ska iaf försöka lägga förkylningen på hyllan.. Igår var jag till borlänge och hämtade ut mitt festivalband och även tältet blev uppsatt. Så idag är det bara att göra sig hemmastadd:D..
 

Otäckt att det händer så otroligt mycket skit på campingen bara. I natt runt två tiden var det några killar i 20 års åldern som försökte mörda en 29 årig man han blev knivskuren och körd till Falu lasarett.. Helt jävla sjukt är det, hur sådant kan hända. Har folk inget vett i skallen?


Nu bär det av!


/aw


En vecka till...

Det är så skönt nu när det börar gå mot studenten man åker till skolan när man känner för att gå upp, och åker hem när man vill. Eller så struntar man i det.. idag var jag i alla fall till skolan en snabbis för att säga hejdå till Kungsan vår ekonomi lärare. Hon bjöd på saft och kaka mums!

Efter skolan åkte jag ned till Borlänge och träffade Tiina på kupolen vi gick och käkade falaffel skit gott! Och sedan kikade vi runt lite och jag hittade en tröja på Gina:).. Vi har också kollat lite smått på resor, vi tänkte dra vi tjejer i höst skulle vara galeet kul.. :)

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre måste ut och springa är fruktansvärt rastlös..

7 dagar kvar förövrigt tills jag tar STUDENTEN :D


/aw


"Tältning"

Idag ska jag tälta med min kära klass HP3 kommer bli kul =) Vi har dock inget tält så det kan bli lite svårt men vi ska kämpa med en pressäning och bygga ett vindskydd man skulle kunna tro att vi är naturare.. Men som tur är så är vi lite mer softisikerade än så.. Skogen är inte allt u know;D Jag ska handla öl såklart och sojakorvar och kanske ska bryta mitt vad och köpa ett paket Corner menthol vi får väl se. Jag vet att jag oftast blir röksugen när jag dricker så blir nog så:P haha.

Snart är studenten här också nästa vecka på torsdag för att vara exakt kommer bli galet med den bästa klassen GO HP GO HP haha :D

Inget regn nu ikväll dåva det får ni be för!


/aw

RSS 2.0