Äntligen Fredag!

Idag var jag hemma från skolan p.g.a läkarbesök. Jag har tyckt att jag har kännt en knöl nedanför revbenen på höger sida. Jag fick två läkare idag och ärligt talat trodde jag att dom skulle trycka sönder mig, det gjorde så jävla ont. De kollade på varandra och nickade sen gick den ena läkaren ut. De kom i alla fall fram till att de inte trodde att det var något farligt, men om den blir större blir det falun. Men det ska den inte bli, det bestämmer jag nu.
Jag passade även på att kolla upp handleden när jag nu ändå hade fått en tid. Så nu ska jag få någon jäkla skena till handleden som ska underlätta på något sätt. Fungerar inte det så blir det titthålsoperation...

Efter sjukhuset så städade jag hela mitt rum så nu är det kliniskt rent:) Nu ska jag ut och springa sen ska jag duscha och sen är det ä n t l i g e n fredag.

aw

Ta ton



Musik
är något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag kan inte ens tänka mig ett liv utan musiken. Det finns musik till alla olika humör, det är det som gör den så unik. Jag förstår inte människor som inte "får" lyssna på musik p.g.a deras tro. Jag kan aldrik tänka mig att man är en mindre syndare för att man lyssnar på musik som inte är guds ord lr ngt som typ psalmer. Hur kul är det att lyssna på massa dravel där de sjunger om hur vackert allt är och hur bra allt är. Men om man tar sig en ordentlig titt, är allt verkligen vackert och bra då? Jag vet inte vad ni kallar det men jag kallar det ren hjärntvättning. Musik är bra för oss alla så är det bara!..

Jag såg att Thåström the man ska åka på turnè nu också. Kan bli trevligt, men tyvärr har jag inte råd med tågbiljett till Karlstad, boende och biljetten så jag får vänta till P&L för att få se han igen:)
Det är så sjukt många band som jag vill se innan jag dör, jag måste skaffa jobb så att jag verkligen kan göra det också.

En låt som jag blivit helt besatt utav är Slipknots låt Snuff. Helt galet!


aw

Seeing the real you

ure

När man tror att man känner någon, men allt bara är en lögn.
När man litar på någon, men all tillit sprids ut i sanden.
När man ger allt, men får en kniv i ryggen tillbaka.
När man är sams efter ett gräl, men efter fem sekunder flyger du som ett paket ned på golvet.
När du känner att du har lyckats med någonting, men får leendet utsuddat och dina drömmar krossas.

Snälla du, vakna
Snälla du, jag orkar inte
Snälla du, är det meningen att jag bara ska vänta på att allt blir bättre
Snälla du, jag blir bara äldre, hur länge ska jag vänta på ett svar

Jag kan se rakt igenom dej
Jag kan se vad du tänker
Jag vet när jag ska ducka
Jag vet när jag ska springa
Jag vet när allt är bra
Jag vet när du är trött
Jag vet när jag gör fel

Försköker kämpa
Försöker le
Försöker skratta
Men..
Jag orkar snart inte längre hålla emot.

Home sweet home

Nu är jag hemma igen, rätt skönt faktiskt. Jag har haft det underbart i sälen har åkt bräda varje dag. Skitfina backar var det också. Ett väl spenderat lov, verkligen.

Förutom packningen har jag även tagit med mej en rejäl hög med blåmärken hem. Men det får gå ändå. Måste erkänna att det känns lite jobbigt att få lov att återgå till vardagen, skulle gärna glida fram i backen istället, men vem skulle inte det?. Men ändå så är det ju så att varje gång man åker bort måste man förr eller senare åka hem, som mamma brukar säga "borta bra men hemma bäst".



aw

RSS 2.0